Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Δυνατό “τεστ” ενόψει Euro 2012 – Ελλάδα – Ρωσία (21:30)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος υποδέχεται τη Ρωσία στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” (21:30, NewsIt, MEGA), με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει την δυνατότητα να κάνει δοκιμές κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο, ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το 2012.
 
Ανοίγει ο… κύκλος της προετοιμασίας της Εθνβικής ομάδας με το αποψινό φιλικό κόντρα στη Ρωσία, η οποία το καλοκαίρι θα δώσει και αυτή το “παρών” στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
 
Άξιο αναφοράς είναι πως οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν και στα δυο προηγούμενα Euro (2004, 2008), με τους Ρώσους να έχουν ισάριθμες νίκες.
 
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλους του ποδοσφαιριστές, προκειμένου να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται και να διαπιστώσει τις επιλογές που μπορεί να έχει.
 
Ο Φερνάντο Σάντος θα μπορέσει να δει για πρώτη φορά τον Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες απέκτησε την ελληνική υπηκοότητα. Θέση στη βασική εντεκάδα διεκδικεί και ο Γιώργος Φωτάκης.
 
Συγκεκριμένα, ο Σάντος θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Τζόρβα, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο και Χολέμπας. Την τριπλέτα στο κέντρο θα αποτελέσουν οι Καραγκούνης, Κατσουράνης και Φωτάκης. Ως δεξί εξτρέμ θα παίξει ο Σαλπιγγίδης, στα αριστερά θα είναι ο Σαμαράς και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Γκέκας.
 
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χαλκιάς, Καπίνο, Μανιάτης, Μαλεζάς, Γιαννούλης, Τζιόλης, Μάκος, Θεοδωρίδης, Κονέ, Χαριστέας, Λυμπερόπουλος και Μήτρογλου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε