Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Δυνατός ο Ολυμπιακός του Χάσι! Καλή εμφάνιση με Λουντογκόρετς [pics]

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ισόπαλος (1-1) με τη Λουντογκόρετς αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός, στο δεύτερο και τελευταίο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του επί αυστριακού εδάφους. Η ομάδα του Μπέσνικ Χάσι αντιμετώπισε έναν ισχυρό αντίπαλο, ο οποίος ήταν και πιο έτοιμος, ωστόσο έδειξε πολύ θετικά στοιχεία.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν με το γκολ του Φορτούνη στο 34′. Ωστόσο στην εκπνοή του πρώτου μέρους, οι Βούλγαροι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με γκολ του Μαρσελίνιο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Ολυμπιακό να χάνει δύο καλές ευκαιρίες με τον Σεμπά και τον Μάρτινς.

“Ήταν ένα καλό τεστ με αντίπαλο μια πολύ καλή ομάδα, που μπορεί να τη βρούμε απέναντί μας. Σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος και για 60 λεπτά ήμασταν καλοί. Αυτές είναι οι δυνάμεις μας στην παρούσα φάση. Δουλεύουμε όλο αυτό το διάστημα και συνεχίζουμε. Είμαι ικανοποιημένος από την προετοιμασία”, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Μπέσνικ Χάσι.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Φιγκέιρας (79′ Τόλι), Μποτία (60′ Ρισβάνης), Σισέ (56′ Νικολάου), Κούτρης (60′ Ντε λα Μπέγια), Ρομαό (72′ Κασάμι), Σιώπης (60′ Ζντιέλαρ), Φορτούνης (60′ Μαρτίνς), Μαρίν (60′ Βέργος), Ανδρούτσος (60′ Γιαννιώτας), Σεμπά (76′ Μανθάτης).
ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ (Γκιόργκι Ντερμεντζίεφ): Ρέναν, Σισίνιο (63′ Σάσα), Πλάστουν, Τερζίεφ (46′ Μότσι), Ναταναέλ (80′ Βασίλεφ), Αμπέλ, Καμπανιάρο, Βάντερσον (74′ Ζοάο Πάουλο), Μαρσελίνιο, Μίσιτζαν (46′ Κεσέρου), Καφού (63′ Λουκοκί).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε