Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

“Δύο νίκες για να ανοίξει ο δρόμος για Βραζιλία”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η Εθνική ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας την προετοιμασία της για το πρώτο ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, κόντρα στην Λετονία (7/9). Αισιόδοξοι πως η Γαλανόλευκη θα πετύχει δύο νίκες στα δύο πρώτα παιχνίδια της, εμφανίστηκαν οι διεθνείς

Λίγο πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης της Εθνικής στον Άγιο Κοσμά ενόψει Λετονίας, οι Στέλιος Μαλεζάς και Δημήτρης Σιόβας μίλησαν στους εκπροσώπους τους Τύπου.

“Πρέπει να είμαστε σοβαροί για να πάρουμε νίκη στα δύο παιχνίδια. Πρέπει να ξεκινήσουμε με το δεξί αν θέλουμε να βρεθούμε στα τελικά της διοργάνωσης. Αρχίζουμε με δύο δύσκολα ματς και θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη στην πρεμιέρα απέναντι στη Λετονία εκτός έδρας. Δεν μας φοβίζει κάτι.

Εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που θα μας ζητηθεί”,  είπε ο Στέλιος Μαλεζάς, ο οποίος με αφορμή την παρουσία του στη Φορτούνα, τόνισε: “Είναι ό,τι καλύτερο για ένα ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται στο εξωτερικό. Τον βοηθάει να γίνεται καλύτερος και για την Εθνική”.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Σιόβας, ανέφερε: “Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκες για να ανοίξει ο δρόμος της πρόκρισης. Πιστεύω ότι θα έχουμε καλό αποτέλεσμα στη Λετονία. Να παίξουμε όπως παίζει η Εθνικής όλα αυτά τα χρόνια Ανοίγει ένας νέος κύκλος και πιστεύω ότι θα θα τα καταφέρουμε”.

Όσο για το γκολ που πέτυχε με τον Ολυμπιακό σε βάρος του Λεβαδειακού, είπε: “Εύχομαι να κάνω το ίδιο και με την Εθνική ομάδα, αν μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ”.

Ξεκινάει το ταξίδι για Βραζιλία η Εθνική

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε