Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

“Δύο νίκες και τελειώσαμε”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η άποψη πως με νίκες στα παιχνίδια με ακολουθούν με Άρη και Παναθηναϊκό το πρωτάθλημα θα πιάσει λιμάνι, κυριαρχεί στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Επιστρέφουν Αβραλαμ, Μιραλάς. Δοκιμάζεται Βραζιλιάνος.

Ο αγώνας με την Ξάνθη αποτελεί παρελθόν με τους “ερυθρόλευκους” να κάνουν το 10 στα 10 στο “Γ. Καραϊσκάκης”, ωστόσο τα δύσκολα τώρα αρχίζουν για τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε. Τα παιχνίδια με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τον τίτλο αφού με δύο νίκες οι Πειραιώτες θα ανεβάσουν την διαφορά τουλάχιστον στους 10 βαθμούς και θα μένουν έξι παιχνίδια.

Αντίθετα, αν ο Ολυμπιακός δεν καταφέρει να πάρει αυτά τα δύο παιχνίδια, μπορεί η διαφορά να μειωθεί σημαντικά, ενώ μετά τον Παναθηναϊκό οι “ερυθρόλευκοι” κοντράρονται με τον Πανιώνιο που καίγεται για βαθμούς και στη συνέχεια πάνε στην Τούμπα.

Για την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Αβραάμ Παπαδόπουλο όπως και τον Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί, λόγω της αποβολής του στον αγώνα Κυπέλλου ΟΠΑΠ με τον ΠΑΟΚ. Από την άλλη πρέπει να αποφασιστεί σε ποιον από τους επόμενους τέσσερις αγώνες θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής του ο Άλμπερτ Ριέρα, ο οποίος κόντρα στους Ακρίτες συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Το παρόν στην προπόνηση της Τρίτης, αφού σήμερα ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει δώσει ρεπό, θα δώσει ο Αρτούρ Μαΐα. Ο Βραζιλιάνος χαφ θα δοκιμαστεί για μερικές ημέρες από τους Πειραιώτες και να πείσει θα αποκτηθεί. Το δοκιμαστικό trial θα κρατήσει για περίπου δέκα ημέρες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε