Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

“Δύο νίκες με Μονπελιέ”

“Δύο νίκες με Μονπελιέ”

Ο Δημήτρης Σιόβας αναφέρθηκε στον αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην Άρσεναλ και τις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στη συνέντευξη του στη «Real Sport» ο Δημήτρης Σιόβας “συστήθηκε” ως κεντρικός αμυντικός και όχι ως αμυντικός χαφ, λέγοντας όμως πως ακόμη δεν ξέρει τι του ταιριάζει καλύτερα ενώ αναφέρθηκε και στη στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού αλλά και τα όνειρά του.


Για την ήττα από την Άρσεναλ:

“Μας άφησε πίκρα. Αισθανθήκαμε μεγάλη στεναχώρια στο φινάλε του αγώνα με την Άρσεναλ, γιατί ξέραμε ότι αξίζαμε κάτι καλύτερο. Θέλαμε κάτι παραπάνω και παλέψαμε γι’ αυτό. Θέλαμε και αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Με λίγη τύχη, αν είχαμε προηγηθεί, ίσως να παίρναμε και κάτι παραπάνω. Ψυχολογικά, όμως, μας… έριξε πολύ το γρήγορο γκολ στο β’ ημίχρονο..”

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού:

“Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας ακολουθεί παντού. Μας ανεβάζει ψυχολογικά όταν τον βλέπουμε κοντά μας και τον ακούμε να φωνάζει συνεχώς. Στο Λονδίνο ήταν απίστευτος. Φώναζε όλη την ώρα, ακόμη κι όταν χάναμε. Δεν σταμάτησε λεπτό. Παίζουμε γι’ αυτόν. Θέλουμε να του δώσουμε χαρές. Καταλαβαίνουμε ότι η μεγάλη του λαχτάρα και επιθυμία είναι να πάρει χαρές στην Ευρώπη. Κι εμείς το θέλουμε πολύ. Να έλθουν και στο Μονπελιέ, τους θέλουμε κοντά μας. Πιστεύω και ελπίζω πως θα τους δώσουμε χαρά σε αυτό το ματς.”.

Για τη μάχη της πρόκρισης:

“Ξέρουμε πως αν κερδίσουμε τη Μονπελιέ και στα δύο ματς μπορούμε να προκριθούμε ως δεύτεροι. Αν όχι, θα πάμε για την 3η θέση”.

Για τη σύγκριση με το Στολτίδη και τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται:

“Έχω ακούσει όσα λέγονται για τις συγκρίσεις με κάποιους άλλους παίκτες, αλλά δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι. Έπαιξα σε ένα ματς στο κέντρο. Πιο πολύ… συστήνομαι ως κεντρικός αμυντικός και όχι ως αμυντικός μέσος. Ειλικρινά δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί αυτό το πράγμα. Πίσω αν κάνεις ένα λάθος… φαίνεται περισσότερο. Στα χαφ είναι λίγο αλλιώς τα πράγματα. Πραγματικά δεν ξέρω τι μου ταιριάζει περισσότερο. Θα δούμε και στη συνέχεια”.

Για τα όνειρά του:

“Θέλω να τα πάμε καλά στην Ευρώπη με τον Ολυμπιακό, να κάνουμε το νταμπλ στην Ελλάδα και προσωπικά να καθιερωθώ στην ομάδα που το θέλω τόσο πολύ και δουλεύω σκληρά. Επίσης, θα ήθελα να μονιμοποιηθώ στην Εθνική ομάδα. Αυτοί είναι οι προσωπικοί μου στόχοι και θα συνεχίσω και θα συνεχίσω να δουλεύω για αυτούς”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε