Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 29 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Δύο ώρες πριν το τζάμπολ οι ανταλλαγές των εισιτηρίων!

Δύο ώρες πριν το τζάμπολ οι ανταλλαγές των εισιτηρίων!
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 20.05.2012 | 18:22
Πρώτη δημοσίευση: 20.05.2012 | 18:22

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, η ανταλλαγή των εισιτηρίων για τον πρώτο τελικό της Α1 στο ΣΕΦ θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα, δύο ώρες πριν το τζάμπολ (19:00). Κανείς δεν θα μπει δίχως νέο απόκομμα.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, όμως μέσω ανακοίνωσης γνωστοποίησε πώς η ανταλλαγή των εισιτηρίων θα πρέπει να έχει γίνει μέχρι και δύο ώρες πριν το τζάμπολ.

Κανένας φίλαθλος δεν θα είναι σε θέση να μπει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας χωρίς την επίδειξη του νέου αποκόμματος, ενώ οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν από τις 15:30

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι “ερυθρόλευκοι”:

"Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει πως η ανταλλαγή των εισιτηρίων του πρώτου τελικού των πλέι οφ θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα (21/5), δυο ώρες πριν το τζάμπολ του αγώνα και όχι λίγα λεπτά πριν την έναρξη του, όπως αρχικά είχε οριστεί.

Κανένας φίλαθλος δεν θα εισέλθει στο γήπεδο χωρίς την επίδειξη του νέου αποκόμματος τόσο στον προέλεγχο όσο και στον κύριο έλεγχο που θα γίνει από τις αστυνομικές αρχές.

Οι θύρες του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας θα ανοίξουν για τους φιλάθλους στις 15:30 προκειμένου να διασφαλιστεί η σωστότερη τήρηση των μέτρων ασφαλείας. Γι’ αυτό το λόγο, η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ παρακαλεί τους φιλάθλους να προσέλθουν στο γήπεδο αρκετή ώρα πριν την έναρξη του τελικού".


   Διαδώστε αυτό το άρθρο