Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Δυσαρέσκεια Φερέιρα για τις κλήσεις του Σάντος

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Παναθηναϊκός αρχίζει την προετοιμασία του για τα παιχνίδια με την Μάλαγα, όμως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα δει την Παιανία να… αδειάζει λόγω των κλήσεων του Φερνάντο Σάντος για το φιλικό της Εθνικής με την Νορβηγία.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των πρασίνων δεν είδε με καλό μάτι τις κλήσεις του συμπατριώτη του, Φερνάντο Σάντος, για το φιλικό με την Νορβηγία στο Όσλο καθώς θα στερηθεί την παρουσία έξι παικτών του στις προπονήσεις εκείνο το διάστημα. Ένα πολύ σημαντικό χρονικό διάστημα που ο Παναθηναϊκός θα προετοιμάζεται για τον πρώτο αγώνα με την Μάλαγα.

Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι ο Φερέιρα δε θα χάσει μόνο τους έξι παίκτες που θα πάνε στην Εθνική Ανδρών ( Ορέστη Καρνέζη, Χάρη Μαυρία, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, Κώστα Κατσουράνη, Νίκο Σπυρόπουλο και Λουκά Βύντρα ),αλλά συνολικά οκτώ ποδοσφαιριστές. Διότι στους έξι της Ανδρών θα πρέπει να προστεθεί ο Βελάσκες που θα πάει στην Ιαπωνία για ματς με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, αλλά και ο Λαγός που κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων.

Αξιοσημείωτο είναι για τον Πορτογάλο τεχνικό πως από τους έξι παίκτες που κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος,, μόνο ένας (Κατσουράνης) ήταν στο πρόσφατο Euro!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε