Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Δυσαρέσκεια στην ΑΕΚ – Στα δικαστήρια για οφειλή στο ΙΚΑ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Δεν κρύβουν τη δυσαρέσκειά τους οι παίκτες της ΑΕΚ για τη φημολογία που θέλει την είσοδο του Δημήτρη Βιντιάδη στην ΠΑΕ συνδεδεμένη με την πορεία της ομάδας. Σύμφωνα με δημοσίευμα, μία οφειλή του 2011 ύψους 350.000 ευρώ, στέλνει πρώην στελέχη της ΠΑΕ στα δικαστήρια

Οι… χαμηλόμισθοι «κιτρινόμαυροι», στους οποίους οφείλονται, αρκετά χρήματα δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους θεωρώντας πως μία τέτοια «διαρροή» μόνο επιπλέον βάρος μπορεί να φορτώσει τις πλάτες τους στην προσπάθεια που κάνουν για να ξεκολλήσουν από τον πάτο της βαθμολογίας.

“Αφορμή ψάχνουν για να μας πουν ότι στράβωσε το deal”, έλεγαν χαρακτηριστικά χθες κάποιοι εκ των ποδοσφαιριστών. Παράλληλα, φέρονται αρνητικοί στο ενδεχόμενο νέων περικοπών στους μισθούς τους, όπως αφήνεται να εννοηθεί από την πλευρά των υποψήφιων επενδυτών.

Μία οφειλή ύψους 115.000 ευρώ προς το ΙΚΑ από το 2011 θα οδηγήσει στα δικαστήρια ως κατηγορούμενους τα μέλη του τότε ΔΣ της ΠΑΕ.

Η συνολική οφειλή για τη χρήση του προηγούμενου έτους ήταν 350.000 ευρώ. Ποσό όχι ιδιαίτερα μεγάλο, αλλά για να αποφεύγονταν οι ποινικές κυρώσεις, αρκούσε στην ΠΑΕ να καταβάλει άμεσα το 10%, ήτοι 35.000 ευρώ, συν περίπου ακόμη 80.000 ευρώ για τρέχουσες υποχρεώσεις, προκειμένου να μπει σε καθεστώς ρύθμισης της οφειλής.

Ωστόσο ούτε αυτό συνέβη και πλέον οι Αδαμίδης, Νοτιάς, Κανελλόπουλος, Κοσμάτος και τα λοιπά μέλη της ΠΑΕ θα καθίσουν στο σκαμνί.

Προληπτικά χωρίς Κατίδη και Φούντα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε