Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Δυσαρέσκεια της Ένωσης Εισαγγελέων για “μεθοδεύσεις” κατά Σιμιτζόγλου

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδας εξέδωσε ανακοίνωση, εκφράζοντας τη δυσφορία της για τις «στοχευμένες», όπως τις χαρακτηρίζει, αναφορές, τις «μεθοδεύσεις» και την «αβάσιμη κριτική» στον Τύπο κατά του κ. Σιμιτζόγλου.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ βρέθηκε στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, λόγω της δίωξης που άσκησε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα γεγονότα της Λεωφόρου.

Αναλυτικά:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τις στοχευμένες –μέσω αναφορών στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο– μεθοδεύσεις δημοσιοποίησης αβάσιμης κριτικής σχετικά με τον τρόπο άσκησης των καθηκόντων του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα στην υπόθεση του αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, την 21-11-2015.

Υπογραμμίζεται ότι τα αποτελούμενα από εν ενεργεία εισαγγελείς διωκτικά και πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ καλύπτονται από συνταγματικές εγγυήσεις ανεξαρτησίας και επιτελούν το καθήκον τους σύμφωνα με το νόμο, ανεπηρέαστα από εξωγενείς -άσχετους με το δικαστικό έργο τους- παράγοντες.Το έργο τους αυτό επιτελούν με σοβαρότητα και πλήρη συναίσθηση του θεσμικού τους ρόλου”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε