Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Δυσφορία για ΕΠΟ λόγω Κοτσόλη!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Την δυσαρέσκεια του Ολυμπιακού προκάλεσε η νέα προθεσμία για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου που έθεσε η ΕΠΟ με αποτέλεσμα την μετακίνηση του Κοτσόλη στον Παναθηναϊκό.

Αβραάμ προς Βαρδινογιάννη: Θα σας δώσω το πριμ της νίκης στο ντέρμπι

Οι “ερυθρόλευκοι” αναμένεται να ζητήσουν εξηγήσεις από την ΕΠΟ και τον Σοφοκλή Πιλάβιο καθώς θεωρούν πως η μεταγραφή του Στέφανου Κοτσόλη στον Παναθηναϊκό είναι παράνομη!

 
“Τον Ολυμπιακό δεν τον απασχολεί το εάν πήγε στον Παναθηναϊκό ο Κοτσόλης αλλά οι παρατυπίες που έγιναν για να πάει. Κάποιοι πολύ απλά δεν κάνουν καλά την δουλειά τους”, σχολίαζαν σχετικά στον Πειραιά.

Ως γνωστόν η ΕΠΟ ανακοίνωσε την Τρίτη πως παρατείνεται μέχρι τη Δευτέρα 14/2/2011 η προθεσμία εγγραφής σε ΠΑΕ ή ΤΑΠ των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, τα συμβόλαια των οποίων λύθηκαν ή έληξαν έως τις 31/8/2010 και δεν έχουν υπογράψει συμβόλαιο σε ΠΑΕ ή ΤΑΠ έως σήμερα.

Στις 31 Ιανουαρίου η ΕΠΟ είχε ανακοινώσει τα εξής: “Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, Ελληνες ή αλλοδαποί, τα συμβόλαια των οποίων έληξαν ή λύθηκαν έως τις 30-6-2010 και δεν έχουν εγγραφεί σε ΠΑΕ ή ΤΑΠ μέχρι τη λήξη της τρέχουσας μετεγγραφικής περιόδου, μπορούν να εγγραφούν σε ΠΑΕ ή ΤΑΠ έως την Τρίτη 8-2-2011”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε