Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Ε.Κούπερ:Πρέπει να επιστρέψουμε

Αυτή την Κυριακή γίνεται το νέο ξεκίνημα του Άρη
Αυτή την Κυριακή γίνεται το νέο ξεκίνημα του Άρη, σύμφωνα με τον προπονητή του,ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Δύσκολη περίοδο χαρακτήρισε αυτή που έρχεται, ο  προπονητής του Άρη. “Καμία ομάδα δεν σου χαρίζεται”, είπε για το ματς με τη Λάρισα.

“Πιστεύω ότι την Κυριακή η ομάδα πρέπει να κάνει την δική της επιστροφή και να κοιτάει πάλι ψηλά. Στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα μου δεν ήταν τόσο καλή και έχασε βαθμούς. Πιστεύω ότι έχουμε μπροστά μας μία δύσκολη περίοδο που θα καθορίσει το που μπορούμε να φθάσουμε στο πρωτάθλημα, στις θέσεις των πλέι-οφ, αλλά και στο Κύπελλο. Έχουμε χάσει αρκετό έδαφος από τις ομάδες που ήταν ψηλότερα από εμάς, ενώ μας έχουν πλησιάσει και ομάδες που ήταν πιο χαμηλά από εμάς στη βαθμολογία”, δήλωσε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου της Παρασκευής. 

Η Λάρισα είναι μια αντίπαλος σαν όλες τις άλλες και όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και σε αυτό υπάρχουν πράγματα που προβληματίζουν τον Αργεντινό τεχνικό: “Στο ποδόσφαιρο όλα κατακτώνται στον αγωνιστικό χώρο. Ακόμη και αδιάφορη ομάδα δεν θα σου χαριστεί. Το σημαντικό είναι πως θα αντιμετωπίσουμε εμείς το παιχνίδι, ακόμη κι αν είναι με τον τελευταίο. Μπορεί να κατέβεις να παίξεις με τον τελευταίο και να μην τα καταφέρεις. όμως εμείς που χάσαμε στην έδρα μας. Για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Συν το γεγονός πως δεν γνωρίζω πολλές ομάδες και προπονητές που κατεβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο γνωρίζοντας ότι θα κερδίσουν εύκολα. Πρέπει να κοιτάμε κάθε αντίπαλο σαν μεγάλο αντίπαλο γιατί αυτό μας υποχρεώνει να είμαστε προσεκτικοί”, κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε