Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Έ(χ)ασε ευκαιρία η Βέροια – “Κράτησε” τον Πλατανιά ο Κηπουρός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

O Πλατανιάς είχε την υπεροχή στην αναμέτρηση, αλλά η Βέροια έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να φύγει με το “διπλό” από τα Περιβόλια. Ο Κηπουρός απέκρουσε το πέναλτι του Ιωάννου και κράτησε το 0-0. Με δέκα τελείωσαν το παιχνίδι οι Κρητικοί. Δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις η “βασίλισσα του Βορρά”.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Μοιρασμένο παιχνίδι στο πρώτο μέρος, με τον Πλατανιά πάντως να υπερέχει όσον αφορά την κατοχή της μπάλας και τις τελικές προσπάθειες με 6 (5 στην αντίπαλη εστία) έναντι 5 (1 στην εστία) της Βέροιας. Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν στο 21′ σε δύο περιπτώσεις πέναλτι, ενώ οι γηπεδούχοι βρήκαν στο σε δύο απανωτές φάσεις μπροστά τους τον Λοπεζ και δεν άνοιξαν το σκορ.

Οι Κρητικοί πίεσαν και στην επανάληψη για το γκολ που θα τους έδινε τους τρεις βαθμούς της νίκης, αλλά είχαν πρόβλημα στην τελική πάσα. Στο 80′ όμως η Βέροια έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το ματς, αφού ο Κανακούδης ανέτρεψε τον Ιωάννου μέσα στην περιοχή, άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες και ανάγκασε τον διαιτητή να δείξει πέναλτι. Ο παίκτης που το κέρδισε ανέλαβε να το εκτελέσει, αλλά ο Κηπουρος -με εντυπωσιακό τρόπο- αποσόβησε το γκολ.

Έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα, η “βασίλισσα του Βορρά” βγήκε μπροστά για να πάρει το παιχνίδι, όμως και οι δυο ομάδες έχασαν μεγάλη ευκαιρία πριν τη λήξη να πάρουν το παιχνίδι. Ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση των 90′ ο Ουντίτζι δεν κατάφερε να “κρεμάσει” τον Λόπεζ, ενώ στο 94′ ο Ολαϊταν δεν κατάφερε να πλασάρει, με τον Γκονζάλες τελευταία στιγμή να διώχνει τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή

Στους δώδεκα βαθμούς η Βέροια και στη δωδέκατη θέση, μετά την ολοκλήρωση της 14ης αγωνιστικής. Στους 16 βαθμούς η κρητική ομάδα και στην ένατη θέση. Έκτη εφετινή ισοπαλία για τη Βέροια, τέταρτη ισοπαλία για τους γηπεδούχους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε