Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ NEWSIT: Ανακοινώθηκε το διαζύγιο ΑΕΚ-Χιμένεθ

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Οι αποκλειστικές πληροφορίες του NewsIt από την Τρίτη για το οριστικό διαζύγιο του Χιμένεθ με την ΑΕΚ επιβεβαιώθηκαν 24 ώρες αργότερα με την επίσημη ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.
Από το βράδυ της Τρίτης είχε κυκλοφορήσει έντονα η φημολογία για πιθανή αποχώρηση του Μανόλο Χιμένεθ από τον πάγκο της ΑΕΚ, με την πλειοψηφία των ΜΜΕ να μεταθέτουν τις εξελίξεις στην κρίσιμη συνάντηση των δύο πλευρών την Τετάρτη. Το NewsIt ήταν το μοναδικό μέσο που την ίδια ώρα σας ενημέρωνε αποκλειστικά ότι το διαζύγιο ήταν οριστικό.
 
Η σχετική είδηση αφορούσε τις αποκλειστικές πληροφορίες του NewsIt για την ειλημμένη απόφαση της κιτρινόμαυρης διοίκησης να χωρίσουν οι δρόμοι της με τον προπονητή της ομάδας μετά τις απαιτήσεις του τελευταίου στο ραντεβού της ίδιας ημέρας.
 
Η βεβαιότητα για τη συγκεκριμένη είδηση πήγαζε από το γεγονός ότι το NewsIt γνώριζε τόσο το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΑΕΚ όσο και αυτό της δήλωσης του Μανόλο Χιμένεθ που είχαν ήδη συνταχθεί από την Τρίτη. Για ευνόητους λόγους το NewsIt δεν μπορούσε να τις δημοσιοποιήσει αλλά με το συγκεκριμένο άρθρο το βράδυ της Τρίτης σας είχε προϊδεάσει για το περιεχόμενο τους, παραθέτοντας μεταξύ άλλων τόσο την αναφορά για κοινή λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, όσο και το “ευχαριστώ” του Χιμένεθ στην ομάδα και τον κόσμο της.
 
Μετά από διαπραγματεύσεις εκπροσώπων των δύο πλευρών που άγγιξαν τις 12 ώρες την Τετάρτη, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ και η αποχαιρετιστήρια δήλωση του Μανόλο Χιμένεθ επιβεβαίωσαν το αποκλειστικό ρεπορτάζ του NewsIt.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
 
“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή του συλλόγου, Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Μανόλο θα αποτελεί για πάντα κομμάτι της ιστορίας της ομάδας μας και συνέδεσε το όνομά του με την κατάκτηση του Κυπέλλου μετά από πολλά χρόνια.”

Η ΠΑΕ ΑΕΚ του εύχεται κάθε επιτυχία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.
 

Η δήλωση του Μανόλο Χιμένεθ
“Αποχωρώ συναινετικά από την ΑΕΚ τρέφοντας τα καλύτερα και ειλικρινέστερα συναισθήματα για την ομάδα, τον κόσμο και την διοίκηση. Αποτελώ μέρος της ιστορίας της ΑΕΚ και αυτό είναι κάτι που θα κουβαλώ πάντα, όπως και όλοι, μέσα μου. Θεωρώ πως είναι ώρα για μια αλλαγή προς όφελος και καλό όλων. Έτσι δεν λεω αντίο αλλά εις το επανιδείν.”
 
Πλέον ο δρόμος για τον Νίκο Κωστένογλου, όπως επίσης σας είχε ενημερώσει το NewsIt από το βράδυ της Τρίτης, είναι ορθάνοιχτος, καθώς όπως είχε αναφέρει το NewsIt, είχε ειδοποιηθεί από τη διοίκηση της ΑΕΚ να περιμένει στο ακουστικό την ανακοίνωση της ώρας που θα πρέπει να βρεθεί στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Αυτό αναμένεται να συμβεί το απόγευμα της Πέμπτης προκειμένου να αναλάβει τα καθήκοντα του ως νέος προπονητής της ομάδας, την πρόσληψη του οποίου ανακοίνωσε με δηλώσεις του μετά το τέλος του ραντεβού με τον Χιμένεθ, ο Σταύρος Αδαμίδης.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε