Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

ΕΠΟ: Δεν κατεβαίνει στις εκλογές ο Ελευθεριάδης! “Θεός τους μόνο το χρήμα”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Την απόσυρση της υποψηφιότητας του για την προεδρία της ΕΠΟ γνωστοποίησε ο Δημήτρης Ελευθεριάδης. Αυτό σημαίνει πως ο Βαγγέλης Γραμμένος είναι ο μοναδικός υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

“Αηδίασα με αυτά που είδα. Ο Θεός τους είναι μόνο το χρήμα”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ελευθεριάδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Arena FM”.

“Αυτοί θέλουν την ΕΠΟ μόνο για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ήθελα οι Ενώσεις να είναι ενωμένες, να υπάρχει συναίνεση και να δούνε το ερασιτεχνικό. Εγώ, ευχαριστώ δεν θα πάρω. Δεν κατεβαίνω για την ΕΠΟ. Έχω μάθει να περπατάω με ψηλά το κεφάλι. Ήμουν πάντα και είμαι αυτόνομος”, τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

“Αηδίασα με αυτά που είδα. Ο Θεός τους είναι μόνο το χρήμα. Ο κ. Μαρινάκης ήταν ο μόνος που ήταν συναινετικός. Όταν με πρότεινε ο κ. Γκιρτζίκης, πήρα τον κ. Γραμμένο να βρεθούμε. Η δική μου θέση ήταν ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι ενωμένο. Μόνο έτσι θα μπορούσαμε να είχαμε ένα σωστό ελληνικό ποδόσφαιρο και να κάνουμε βήματα προόδου.

Τις εκλογές θα τις έπαιρνα τον Οκτώβριο. Ο Μελισανίδης έβαλε τον Μητρόπουλο για να κάνει ασφαλιστικά μέτρα ώστε να μην χάσει τις εκλογές. Γιατί δεν έγιναν τότε οι εκλογές; Γιατί τους φόρτωσαν όλους αυτούς που παίρνουν μισθούς ως προσωρινή επιτροπή στην ΕΠΟ, την στιγμή που οι Ενώσεις δεν παίρνουν φράγκο;”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε