Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

ΕΠΟ: Όλα να βγουν στο “φως” – Ίσως βάλαμε… αυτογκόλ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία πήρε θέση μετά από τα δημοσιεύματα που εμπλέκουν μέλη της σε κύκλωμα παράνομων συναλλαγών.

Με ανακοίνωση της η ΕΠΟ δηλώνει ότι βρίσκεται στη διάθεση των αρχών έστι ώστε όλα να έρθουν στο “φως”, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα έχει βάλει… αυτογκόλ.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι γνωστοί μάνατζερς έχουν αποκρύψει εκατομμύρια ευρώ από την εφορία, χρήματα που προέρχονται από παράγοντες της ΕΠΟ, παίκτες και διαιτητές.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

“Με αφορμή τη διακίνηση φημών, που δημοσιοποιούνται μέσω ρεπορτάζ και εμπλέκουν «στελέχη της ΕΠΟ» σε ύποπτες συναλλαγές, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Πάγια και σαφής θέση της ΕΠΟ είναι η επιβολή κανόνων διαφάνειας στο ποδόσφαιρο. Θέση που δεν απορρέει απλώς από το θεσμικό ρόλο της, αλλά και από τη σφοδρή επιθυμία της Ομοσπονδίας να κερδίσει το στοίχημα για ένα καθαρό προϊόν χωρίς σκιές.

Τίποτα δεν πρόκειται να προκαλέσει την ανάσχεση της επίμονης προσπάθειας εκ μέρους της ΕΠΟ να αναδειχτεί νικήτρια στον αγώνα της αξιοπιστίας. Ούτε το απευκταίο ενδεχόμενο να δεχτεί αυτογκόλ. Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεση των αρχών, έτσι ώστε να διευκολύνουμε το έργο των ελεγκτικών μηχανισμών και της Δικαιοσύνης. Σε αυτόν τον αγώνα είναι συμπαίκτες μας.

Η ΕΠΟ θα διατηρήσει την πολιτική των «ανοικτών θυρών» προς τις αρχές και αναμένει αυτή η συνεργασία να αποκτήσει αμφίδρομο χαρακτήρα για να προκύψει άμεσα το κοινά επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε