Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Μερικά Σύννεφα 22 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

ΕΠΟ: "Όχι" στις βουβουζέλες

ΕΠΟ: `Όχι` στις βουβουζέλες
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 02.09.2010 | 15:29
Πρώτη δημοσίευση: 02.09.2010 | 15:29

Ο ενοχλητικός ήχος της βουβουζέλας αποτελεί τον "πονοκέφαλο" της UEFA η οποία έστειλε έγγραφο σε όλες τις ομοσπονδίες ώστε να απαγορεύσουν την είσοδο στα γήπεδα του θρουβώδους οργάνου.

Έτσι λοιπόν και η Ελληνική ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση που μεταξύ άλλων αναφέρει και την απαγόρευση της βουβουζέλας στο Γ. Καραϊσκάκης:

"Ενόψει του αγώνα της Εθνικής Ομάδας Ανδρών με την αντίστοιχη της Γεωργίας για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012 την Παρασκευή 03/09/2010 και ώρα 21:45 στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει τα εξής:

-Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα πρέπει να κατευθύνονται στη θύρα που αναγράφει το εισιτήριο και μόνο. Περίπτωση να εισέλθει κάποιος στο γήπεδο από διαφορετική θύρα από αυτή που αναγράφεται στο εισιτήριο δεν υπάρχει. Αμέσως μετά την είσοδο στο γήπεδο, ο κάτοχος του εισιτηρίου θα πρέπει να κατευθύνεται και να καταλαμβάνει τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο και μόνο.

-Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο και να έχουν συμπληρώσει στην ειδική θέση του εισιτηρίου τα στοιχεία που ζητούνται. Χωρίς την ταυτοποίηση των αναγραφόμενων στο εισιτήριο στοιχείων με την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο, κανείς δεν θα εισέλθει στο γήπεδο.

-Για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα ισχύσει καμία ταυτότητα Ελεύθερης Εισόδου απ΄ όπου κι αν έχει εκδοθεί. Δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων και των διαπιστεύσεων που έχουν εκδοθεί από την Ε.Π.Ο.

-Οι θύρες του σταδίου θα ανοίξουν στις 19:00.

-Οι έλεγχοι από την Αστυνομία για την είσοδο των θεατών στο στάδιο θα είναι εξαιρετικά αυστηροί. Απαγορεύεται οι κάτοχοι των εισιτηρίων να έχουν μαζί τους κέρματα, αναπτήρες και μεταλλικά αντικείμενα. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος πανό με υβριστικό ή ξενόγλωσσο περιεχόμενο.

Επίσης, οι φίλαθλοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η UEFA απέστειλε εγκύκλιο στις ομοσπονδίες-μέλη της και απαγόρευσε τη χρήση βουβουζέλας σε όλες τις διοργανώσεις δικής της ευθύνης. Συνεπώς, στις θύρες του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» δεν θα επιτρέπεται η είσοδος κανενός φιλάθλου με βουβουζέλα.

-Τα άτομα με ειδικές ανάγκες θα εισέλθουν από την Πύλη Α1.

Την ημέρα του αγώνα (03/09/2010) η διάθεση των εισιτηρίων, που τιμώνται 10, 20 και 30 ευρώ, θα γίνεται από:

-Τα εκδοτήρια του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» από τις 10:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα.

-Το εκδοτήρια του ΟΑΚΑ στον σταθμό «Ειρήνη» από τις 10:00 έως τις 14:00"


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook