Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

ΕΡΓΟ…ΤΕΛΕΙΟΣ

Άλλη μία σπουδαία νίκη πήρε ο Εργοτέλης, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, ο Εργοτέλης έφυγε με το “διπλό” από την Θεσσαλονίκη απέναντι στον Ηρακλή. Αστέρας Τρίπολης – Ξάνθη 0-0.

Η ομάδα της Κρήτης επιβλήθηκε με 2-0 του Ηρακλή στο “Καυτατζόγλειο” και ανέβηκε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο.

 
Το σκορ άνοιξε με κεφαλιά ο Ορφανός στο 51ο λεπτό μετά από σέντρα του Τσεσνάουσκις. Δημιουργός και του δεύτερου τέρματος της ομάδας του Νίκου Καραγεωργίου, ο Τσεσνάουσκις που σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Μούντιμιρ για να γράψει το τελικό 0-2. Στο 90΄αποβλήθηκε ο Ιάκομπ για τους γηπεδούχους με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
 
Στο τέλος ο κόσμος αποδοκίμασε τον πρόεδρο του γηραιού, Αντώνη Ρέμμο.
 
Ηρακλής (Κωφίδης): Κοβαλέβσκι, Παπαζαχαρίας, Σαρακατσάνος, Περπερίδης, Μάρτος (57′ Βέλλιος), Ντιέ (78′ Μπόσνιακ), Παπαστεριανός, Ηλιάδης, Κονέ (46′ Μιλάνο), Επστάιν, Ιάκομπ

Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Κορδονούρης, Σασιασβίλι, Ρουμπάκης, Γελαδάρης, Ζούνιορ, Μπέτο, Τσεσνάουσκις, Ρομάνο, Ορφανός (71′ Χίμπλινγκερ), Βερπακόφσκις (75′ Μπούντιμιρ)

 
Στο άλλο ματς που άνοιξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, Αστέρας και Ξάνθη έμειναν στο 0-0 στην Τρίπολη με τους “Αρκάδες” να φτάνουν πιο κοντά στο γκολ όταν στο 61΄ το φάουλ του Ουριμπάρι σταμάτησε στο δοκάρι του Γκσμπούρνινγκ.
 
Αστέρας Τρίπολης (Βλάχος): Αναστασόπουλος, Αργυρόπουλος, Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Ουριμπάρι, Φυτανίδης, Καρέρα(Έντερ 88′), Βίλτσες(Ζεάν Κάρλος 81′), Ουντότζι, Μπαστία, Τσέζαρεκ(Καούνος 78′).

Σκόντα Ξάνθη (Μαντζουράκης): Γκσπούρνινγκ, Βάλλας, Σταθάκης, Κωστούλας, Τζάγκι, Φλίσκας, Στρμπα, Κιντάνα, Πόι, Φαμπιανέσι(Ριζογιάννης 77′), Ζίεντσουκ(Λεϊτέ 66′) .

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε