Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

EUROPA(O)

Φωτογραφία αρχείου

Με τον Κώστα Κατσουράνη να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 1-0 της Στουρμ Γκρατς στην Αυστρία και βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση.

Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και έφτασαν δίκαια στη νίκη που τους φέρνει μια ανάσα από τους “32” του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς βρίσκονται στη δεύτερη θέση του 6ου ομίλου με εννέα βαθμούς. Προκρίθηκε η Γαλατασαράι που πέρασε από το Βουκουρέστι επικρατώντας της Ντιναμό με 3-0. Στους τρεις έμεινε η Ντιναμό Βουκουρεστίου και στον έναν η Στουρμ Γκρατς που αποκλείστηκε.

 
Οι παίκτες του Χενκ Τεν Κάτε μπήκαν αποφασισμένοι για τη νίκη, δείχνοντας από το πρώτο λεπτό τις διαθέσεις τους και έχασαν πολλές ευκαιρίες με τους Σαλπιγγίδη και Σισέ. Η λύτρωση ήρθε από τον Κώστα Κατσουράνη στο 70ο λεπτό μετά από εξαιρετική συνεργασία του Λέτο με τον Σπυρόπουλο από τα αριστερά.

Διαιτητής: Πάβελ Κράλοβετς (Τσεχία)

Κίτρινες: Χελζλ (Στουρμ Γκρατς) / Σπυρόπουλος (Παναθηναϊκός)

Στούρμ Γκρατς (Φράνκο Φόντα): Γκράτζεϊ, Έχρενραϊχ (80′ Μπούκβα), Σίλντενφελντ, Σονλάιτνερ, Χελζλ, Ουέμπερ, Γιάντσερ, Μπάιχλερ (60′ Λάβριτς), Μουράτοβιτς, Καντελάκι, Φόντα (83′ Βάινμπεργκερ) .

Παναθηναϊκός (Χενκ Τεν Κάτε): Τζόρβας, Γκάμπριελ, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Κατσουράνης, Καραγκούνης (41′ λ.τρ. Νίνης), Σαλπιγγίδης (68′ Λέτο), Σισέ (90’+1′ Ρουκάβινα).

Η επόμενη αγωνιστική (03/12)

Γαλατάσαραϊ-Παναθηναϊκός (22:05)
Ντινάμο Β.-Στουρμ Γκρατς (22:05)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε