Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Έδειξαν ότι είναι… αφεντικά – Πεντάρα η Μπάρτσα, «άλωσε» το Λονδίνο η Γιουνάιτεντ

Οι Καταλανοί διέλυσαν με 5-1 την Σαχτάρ και «καθάρισαν» από τον πρώτο αγώνα την πρόκριση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μάντσεστερ ήταν η νικήτρια του αγγλικού «εμφυλίου» κόντρα στην Τσέλσι.

 Στο «Καμπ Νου» η Μπαρτσελόνα έκανε… επίδειξη δύναμης κόντρα στην Σαχτάρ, την οποία διέλυσε με 5-1.

 
Οι Καταλανοί άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2′, με τον Ινιέστα, «ζευγάρωσαν» τα τέρματα τους στο 34′ με τον Ντάνιελ Άλβες, ενώ έφτασαν στο 3-0 με τον Πικέ στο 35’. Η Σαχτάρ μείωσε στο 59′, με τον Ρακίτσκι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Βαλντέζ. Με την σέντρα ο Μέσι πέρασε τέσσερις παίκτες και έδωσε έτοιμο γκολ στον Κεϊτά, ενώ στο 87′ ο Τσάβι διαμόρφωσε το τελικό 5-1.
 
Με τον… αγέραστο Ράιαν Γκίγκς να «σερβίρει» και τον Γουέιν Ρούνεϊ να σκοράρει (24’), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφυγε με το «διπλό» από την έδρα της Τσέλσι, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Ντρογκμπά, οι Λονδρέζοι δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης. Οι «μπλε» πάντως ζήτησαν πέναλτι στο φινάλε του αγώνα, όταν ο Εβρά… γκρέμισε μέσα στην περιοχή της ομάδας του τον Ραμίρες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε