Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Έδειξε καλά στοιχεία αλλά… θέλει δουλειά

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας του στην Αυστρία. Θετικός ο Σισόκο, πολύ καλός ο Βιτόλο, σταθερός ο Βελάσκες όπου χρειάστηκε να επέμβει. Ο Πετρόπουλος το γκολ – Αποχώρησε στο ζέσταμα ο Μαρίνος

Ο Παναθηναϊκός πίεσε απ’ την αρχή του αγώνα ψηλά και προσπάθησε κυρίως από τα άκρα με τους Ζέκα και Χριστοδουλόπουλο να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα της Μπραουνσβαϊκλ.

Έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας και πολύ καλούς στην ανασταλτική λειτουργία Βιτόλο και Λαγό αλλά και τον δραστήριο Σισσοκό οι “πράσινοι” πίεσαν για να ανοίξουν το σκορ, όμως το στο 11′, ο Χριστοδουλόπουλος, στο 16′ ο Τοτσέ και στο 37 ο λαγός (κεφαλιά) δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία των Γερμανών.

Στην επανάληψη η Μπραουνσβάικλ μπήκε πιο δυνατά και προσπάθησε να απειλήσει την εστία του νεοεισελθέντα Κοτσόλη. Οι Γερμανοί συνέχισαν να πιέζουν και έφτασαν στο γκολ με τον Κόρτε στο 68′.

Η χαρά των Γερμανών κράτησε μόλις οκτώ λεπτά αφού ο Πετρόπουλος στο 76′ έφερε το ματς στα ίσια. Στη συνέχεια οι παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα προσπάθησαν να φτάσουν και σε δεύτερο τέρμα, όμως το σουτ του Χριστοδουλόπουλου πέντε λεπτά πριν τη λήξη απομάκρυνε με δυσκολία ο Πέτκοβιτς.

Να τονίσουμε πως ο Στέργος Μαρίνος αποχώρησε στο ζέσταμα πριν το φιλικό, αφού γύρισε το πόδι του, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ο Σεϊταρίδης. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου ο αμυντικός του Παναθηναϊκού έχει ενοχλήσεις στο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού.

Άξιο αναφοράς είναι πως στο συγκεκριμένο γήπεδο είχε τραυματιστεί κατά την διάρκεια της περσινής προετοιμασίας των “πρασίνων” ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, στο ματς με την Σίβασπορ.

Οι συνθέσεις: 

Παναθηναϊκός( Φερέιρα):Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Βελάσκεζ, Ιωαννίδης, Βιτόλο, Ζέκα, Λαγός, Σισσοκό, Τοτσέ, Χριστοδουλόπουλος
 
Στον πάγκο: Κοτσόλης, Σεϊταριδης, Πετρόπουλος, Σπυρόπουλος, Δώνης, Χουχούμης, Κουσίδης, Ταμπάκης

Μπραουνσβάιγκ: Πέτκοβιτς, Μπίκαξιτς, Ντόγκαν, Καμπέλα, Κονκ, Θένσκαμπφ, Κρατς, Ρέιτσελ, Κορέια, Φίξνερ, Κρούπκε

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε