Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Έδειξε χαρακτήρα ο ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Δικέφαλος του Βορρά αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Ξάνθη, έφερε το ματς.. τούμπα και επικράτησε με 2-1 χάρη στα τέρματα του Γεωργιάδη και του Δεληγιαννίδη.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό επίπεδο ετοιμότητας ενόψει των αγώνων κόντρα στην Ραπίντ Βιέννης για τα πλέι οφ του Europa League.

Η Ξάνθη από την πλευρά της όσο έπαιξε με τους βασικούς ήταν εξαιρετική όμως από τη στιγμή που ο Ουζουνίδης άρχισε τις αλλαγές η χημεία της ομάδας χάλασε.

Οι Ακρίτες προηγήθηκαν με το εξαιρετικό σουτ του Ονουάτσι στο 48΄ αλλά ο ΠΑΟΚ αντέδρασε. Αρχικά ισοφάρισε με τον Γεωργιάδη στο 71′ και πήρε τη νίκη με την κεφαλιά του Δεληγιαννίδη στο 87′.

Ντεμπούτο με τη φανέλα του Δικεφάλου έκανε ο Λόρενς που αγωνίστηκε για 35 λεπτά και έδειξε έτοιμος να βοηθήσει.

ΠΑΟΚ: Γλύκος (46′ Γιακουμής), Σταφυλίδης (46′ Λίνο), Γεωργιάδης (74′ Δεληγιαννίδης), Παναγιωτούδης (57′ Λόρενς), Ρομπέρ (64′ Πόποβιτς), Φωτάκης (64′ Κίτσιου), Κάτσε, Κωνσταντινίδης (46′ Ετο), Κουμάλο, Ιντζίδης (57′ Στάμου), Γιάννου

Ξάνθη: Λόντικιν (64′ Λυμπερόπουλος), Μπαξεβανίδης, Γκλέισον (46′ Γούτας), Μαρκόφσκι (67′ Αλτιπαρμακόφσκι), Μαρσελίνιο (84′ Τορομανίδης), Βασιλακάκης (84′ Τριάδης), Πλατέλλας (78′ Κούτεβ), Φλίσκας, Κομεσίδης, Ντάνι (78′ Γκακολάρι), Ονουάτσι (67′ Ράνος)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε