Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Εδώ είναι Περιστέρι! – Ο Ατρόμητος…έσπασε το σερί της ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Με τη… βολίδα του Σφακιανάκη ο Ατρόμητος -στον οποίο δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι- επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0, διατήρησε το αήττητο της έδρας του, υποχρέωσε τους κιτρινόμαυρους στην πρώτη ήττα μετά από πέντε σερί νίκες και πήρε εκδίκηση για τον περσινό τελικό του Κυπέλλου.
To LIVE του αγώνα
 
Οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν ιδιαίτερα επιφυλαχτικές στο πρώτο ημίχρονο και οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες. Οι γηπεδούχοι που είχαν για περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή τους απείλησαν με τον Μπέλιτς στο 14΄και το 36΄, ενώ η ΑΕΚ απάντησε με το μακρινό σουτ του Μάκου στο 41΄.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 52ο λεπτό το ματς πήρε “φωτιά”. Ο Σιαλμάς ανέτρεψε τον Μπέλιτς μέσα στην περιοχή κι ενώ ο Σπάθας αρχικά έδειξε πέναλτι στη συνέχεια το πήρε πίσω ακούγοντας τον βοηθό του. Από την ένταση που ακολούθησε αποβλήθηκαν ο Γιώργος Δώνης και ο Βασίλης Δημητριάδης.
 
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με το σουτ του Σιαλμά στο 55΄, όμως τρία λεπτά αργότερα ο Σφακιανάκης με εκπληκτικό σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Αραμπατζή, πετυχαίνοντας το πρώτο του φετινό γκολ.
 
Στη συνέχεια ο Κωστένογλου ρίσκαρε και η ΑΕΚ έφτασε μια “ανάσα” από την ισοφάριση με τον Σιαλμά όμως να αστοχεί στο τετ α τετ με τον Ιτάνζ στο 64′. Ο Ατρόμητος βρήκε τους χώρους στην αντεπίθεση και έχασε την ευκαιρία να κλειδώσει το ματς με τον Μήτρογλου στο 78΄. Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος με τον Γιώργο Δώνη να πανηγυρίζει την πρώτη νίκη της καριέρας του επί της ΑΕΚ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Μπέλιτς (68’ Δημούτσος), Γιαννούλης, Τομάς, Τάτος, Ζουέλα, Επστάιν (84’ Μακρής), Σφακιανάκης, Μήτρογλου, Μπάλλας

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Αραμπατζής, Καράμπελας, Κάλα, Μανωλάς, Κοντοές, Μάκος (68’ Γκερέιρο), Γεωργέας, Κλωναρίδης (46’ Μπερνς), Κάρλος, Μπέλεκ, Λυμπερόπουλος (31’ λ.τ. Σιαλμάς)

Λυμπερόπουλος: Μας είπε για μία εταιρία

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε