Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Έδωσαν… υποσχέσεις Παναθηναϊκός και Καπόνο (VIDEO)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Από την ήττα απέναντι στη Χίμκι στο ΟΑΚΑ στις 9 Νοεμβρίου ο Παναθηναϊκός έχει… μεταμορφωθεί, μετρά 12 νίκες στα τελευταία 13 παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις και δείχνει πως είναι ικανός για τα… καλύτερα. Τα τρίποντα του Καπόνο ξεσήκωσαν το ΟΑΚΑ

Οι συνθήκες υπό τις οποίες κλήθηκαν οι “πράσινοι” να αντιμετωπίσουν τους Λιθουανούς της Ζαλγκίρις μόνο ευνοϊκές δεν ήταν. Ο Διαμαντίδης λαβώθηκε στη διάρκεια της αναμέτρησης, ο Σχορτσιανίτης δεν ήταν έτοιμος ν’ αγωνιστεί. Ωστόσο, κόντρα σε ένα τέτοιο αντίπαλο ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη, που τον βοηθά σε βαθμολογικό, αλλά και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Ντεμπούτο, έστω και ευρωπαϊκό, έκανε και ο Τζέισον Καπόνο, αλλά η δική του παρουσία μπορεί να χαρακτηριστεί ακόμα και ηγετική. Ο Αμερικανός είχε δικά του συστήματα, ώστε να μπορέσει να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά. Να σουτάρει!

Οι συμπαίκτες του στη δεύτερη περίοδο τον αξιοποίησαν όσο χρειαζόταν με αποτέλεσμα ο Αμερικανός μπόμπερ στα 6’39” που έμεινε στο παρκέ να σημειώσει 14 (!) πόντους με 4/5 τρίποντα και 1/1 δίποντο. Έδειξε παράλληλα πως αν μείνει ελεύθερος τότε ο αντίπαλος θα έχει πρόβλημα.

Πολύ καλή εικόνα και από τον Μάικ Μπράμος, που δείχνει πως γίνεται καλύτερος και όλο και πιο σταθερός από παιχνίδι σε παιχνίδι.  Η έλευση του Στεφάν Λάσμε, κορυφαίου μπλοκέρ στην Ευρωλίγκα με 2,3 τάπες ανά αγώνα, βοήθησε πολύ σε αυτό το κομμάτι το “τριφύλλι”, που είναι τέταρτη ομάδα της διοργάνωσης σε τάπες με 3,7. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ούτε την προσθήκη του Μπανκς, που έχει δώσει παραπάνω ενέργεια στην ομάδα.

Με λίγα λόγια, η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο…

Διαβάστε ακόμα…

Δεν “κάηκε” στο τέλος – Πήρε το… θρίλερ ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε