Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Έδωσαν υποσχέσεις στον Αθλητικό δικαστή οι Αγγελόπουλοι και αθωώθηκαν

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μετά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ήταν η σειρά των Αγγελόπουλων να συναντηθούν με τον Αθλητικό δικαστή ώστε να συζητήσουν για το πως θα διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των αγώνων Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Οι ιδιοκτήτες των ερυθρόλευκων απαλλάχτηκαν από τις κατηγορίες για δυσφήμιση του αθλήματος.

Η συνάντηση των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τον Δημήτρη Φούκα έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και το θέμα της συζήτησης ήταν τα ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στα πλέι οφ.

Οι ηγέτες των ερυθρόλευκων έδωσαν υπόσχεση ότι θα κάνουν τα πάντα ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

Μετά τη… μπόρα στις σχέσεις των διοκητικών ηγετών των δύο ομάδων ήρθε η νηνεμία και ευχή όλων αυτή να κρατήσει μέχρι το τέλος.

O Αθλητικός δικαστής απάλλαξε τους αδερφούς Αγγελόπουλους από την κατηγορία για τη δυσφήμιση αθλήματος λόγω των δηλώσεών του μετά τον τελικό κυπέλλου.

Η απόφαση:

“Ο αθλητικός δικαστής:

1) Απαλλάσσει την ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ από την κατηγορία για δυσφήμιση του αθλήματος από τους παράγοντες της, κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλο και κ. Γεώργιο Αγγελόπουλο,

2) Απαλλάσσει τον πρόεδρο της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλο από την κατηγορία για δυσφήμιση του αθλήματος και

3) Απαλλάσσει το μέλος του Δ.Σ. της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π ΚΑΕ της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ κ. Γεώργιο Αγγέλοπουλο από την κατηγορία για δυσφήμιση του αθλήματος.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε