Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Έδωσε εντολή για έλεγχο στην ΠΑΕ ΑΕΚ ο Ιωαννίδης

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Τις διαδικασίες για οικονομικό έλεγχο στην ΠΑΕ ΑΕΚ κίνησε ο Γιάννης Ιωαννίδης μετά το σχετικό αίτημα της “κιτρινόμαυρης” αντιπροσωπείας που τον επισκέφθηκε την Τρίτη στο γραφείο του.

Με εντολή του προς στον πρόεδρο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, Αθανάσιο Μπρίλη, ο υφυπουργός Αθλητισμού ζήτησε να γίνουν “φύλλο και φτερό” τα βιβλία της Ένωσης για την περίοδο την 30η Ιουνίου του 2004 έως σήμερα και να συνταχθεί πόρισμα επ’ αυτού του ελέγχου.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Γενικής Γραμματείας για τη συνάντηση της Τρίτης, “τον Υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού κι Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη επισκέφτηκε σήμερα αντιπροσωπεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, υπό τον πρόεδρο της Κώστα Παπαδημητρίου, συνοδεία των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Στέλιου Σεραφείδη – Μιχάλη Σιμιγδαλά και παρουσία εκπροσώπων Συνδέσμων οπαδών της Ένωσης. Μετά το πέρας της συνάντησης ο Υφυπουργός διαβίβασε στον Πρόεδρο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, κ. Αθανάσιο Μπρίλη το κάτωθι αίτημα:

“Σας παρακαλώ στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας, να διενεργήσετε οικονομικό έλεγχο στην ΠΑΕ ΑΕΚ για το χρονικό διάστημα από 30/06/2004 έως και σήμερα, σύμφωνα με όσα ορίζονται στην παράγραφο 2, του άρθρου 77Α του Ν. 2725/1999, όπως ισχύει”.

Συγκέντρωση οπαδών της ΑΕΚ έξω από το υπουργείο Αθλητισμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε