Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Έδωσε συγχαρητήρια σε Νοβίτσκι η Μέρκελ!

ΦΩΤΟ REUTERS.
Ο 33χρονος φόργουορντ οδήγησε τους Ντάλας Μάβερικς στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος της ιστορίας τους στο ΝΒΑ και η επιτυχία αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από την Γερμανίδα καγκελάριο.
Επιστολή στον Ντιρκ Νοβίτσκι με την οποία τον συγχαίρει για την κατάκτηση του τίτλου στο ΝΒΑ με τους Ντάλας Μάβερικς έστειλε η Άνγκελα Μέρκελ.
 
Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Στέφεν Σάιμπερτ, η Γερμανίδα καγκελάριος έστειλε επιστολή στον συμπατριώτη της και σταρ του ΝΒΑ, με την οποία τον συγχαίρει για την επιτυχία του.
 
Μεταξύ άλλων, η κ. Μέρκερλ απονείμει τα εύσημα στον Νοβίτσκι λέγοντάς ότι “… είσαι ο πρώτος Γερμανός που καταφέρνει κάτι τέτοιο”, ενώ του δίνει μπράβο για “…την επιμονή, την εργατικότητα και την εξαιρετική σου απόδοση”.
 
Ο Νοβίτσκι έχει κάνει γνωστό πως με την πρώτη ευκαιρία θα επισκεφτεί την πατρίδα του και ιδιαίτερα την πόλη που μεγάλωσε, το Βίρτσμπουργκ και έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο θα τον υποδεχθούν. Παράλληλα αναμένεται να ενισχύσει την εθνική ομάδα της χώρας του στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε