Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Έφτασε και υπογράφει ο Καζίμ Καζίμ!- “Παγώνει” του Χλεμπ

Έφτασε και υπογράφει ο Καζίμ Καζίμ!- “Παγώνει” του Χλεμπ

Στην Αθήνα βρίσκεται από την Τρίτη ο διεθνής Τούρκος εξτρέμ Καζίμ Καζίμ για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Στο συρτάρι μπαίνει η περίπτωση του Χλεμπ.

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Καζίμ Καζίμ. Ο 26χρονος διεθνής  Τούρκος με αγγλικό διαβατήριο βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για τις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από την Γαλατασαράι στον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες επιβεβαιώνουν το προχωρημένο στάδιο των επαφών, ενώ από την Τουρκία γίνεται λόγος για τελειωμένη μεταγραφή , ενώ αναφέρονται και λεπτομέρειες. Σύμφωνα με αυτές, ο παίκτης θα εισπράξει όσα χρήματα προβλέπει το συμβόλαιο του με την Γαλατά μέχρι το τέλος της σεζόν (900.000 ευρώ), ενώ η οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι προβλέπει την καταβολή 2 εκατ. ευρώ στην τουρκική ομάδα. Παράλληλα αναφέρεται πως υπάρχει συμφωνία του Καζίμ Καζίμ με τον Ολυμπιακό και για το επόμενο συμβόλαιο του παίκτη, στην περίπτωση που πείσει τον Βαλβέρδε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρίτσαρντς αποκτήθηκε από τη Γαλατάσαραϊ τον Ιανουάριο του 2011, ως ελεύθερος από τη μεγάλη αντίπαλο Φενέρμπαχτσε και ως εν ενεργεία διεθνής (με σπουδαίες εμφανίσεις στο Euro 2008, όπου οι Τούρκοι έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά). Το συμβόλαιο που υπέγραψε με τη Γαλατάσαραϊ αφορούσε συνεργασία μέχρι το καλοκαίρι του 2014, με ετήσιες απολαβές 1.250.000 ευρώ, συν 16.000 ευρώ ανά παιχνίδι.

Οι τελευταίες εξελίξεις “παγώνουν” την περίπτωση του Αλεξάνταρ Χλεμπ, με τον οποίο υπήρχε προφορική συμφωνία. Ο Λευκορώσος θα επανέλθει στο προσκήνιο μόνο αν πάει κάτι στραβά με τον Καζίμ Καζίμ.

Κάρολ: Είμαι ένας κλασικός Βορειοιρλανδός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε