Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Έφτασε στη Σλοβενία ο Γκούντγιονσεν – “Welcome παικταρά”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής στο Τόπλιτσε, για να ενσωματωθεί με την αποστολή της Ένωσης. Τον “Ice man” τον υποδέχτηκαν οπαδοί της Ένωσης και του… υπενθύμισαν το τι πρέπει να κάνει απέναντι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.
 
Ο Ισλανδός επιθετικός έφτασε γύρω στις 13:00 στο προπονητικό κέντρο όπου προετοιμάζεται ο “Δικέφαλος” και συναντήθηκε με τον Σταύρο Αδαμίδη.
 
Τον “Ice man” τον υποδέχτηκαν μέλη του κλαμπ της Ορίτζιναλ Λονδίνου, υπενθυμίζοντάς του τι πρέπει να κάνει σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. “Welcome παικταρά, f*ck Olympiakos, Panathinaikos”, ήταν το… μήνυμα που του έστειλαν.
 
Η αντίδραση του Ισλανδού ήταν να χαμογελάσει… αμήχανα και να γνέψει καταφατικά το κεφάλι του στους οπαδούς της Ενωσης.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

 
Ο Γκούντγιονσεν αναμένεται να παρακολουθήσει το παιχνίδι της νέας του ομάδας με την Μπακού (19:00 / CONN-X TV) -βρέχει καταρρακτωδώς στο Τόπλιτσε και υπάρχει κίνδυνος αναβολής του δεύτερου φιλικού προετοιμασίας.
 
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα για -περίπου- δύο εβδομάδες, προκειμένου, σταδιακά, να φτάσει τους συμπαίκτες του και να τεθεί στη διάθεση του Χιμένεθ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε