Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Έφυγαν Χάρις–Βιντιάδης – Άφησαν αναπάντητα ερωτήματα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι δυο υποψήφιοι επενδυτές της ΑΕΚ αναχώρησαν την Δευτέρα για την Αγγλία, χωρίς πρώτα να έχουν συναντηθεί με τους διοικούντες της Ένωσης. Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα για τις κινήσεις τους.

Από την πρώτη στιγμή που ο Κιθ Χάρις πάτησε το πόδι του στην Αθήνα, οι πληροφορίες τον ήθελαν να να βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομάδας, με σκοπό να πληροφορηθεί για την κατάσταση που βρίσκεται η ΠΑΕ. Τελικά, δεν υπήρξε καμία ουσιαστική εξέλιξη.

Οι μοναδικές στιγμές που οι Χάρις και Βιντιάδης συνάντησαν είτε τον Θωμά Μαύρο, είτε τον Ανδρέα Δημητρέλο και τα μέλη του Δ.Σ. ήταν το βράδυ της Παρασκευής στα Σπάτα και την Κυριακή στο ΟΑΚΑ την ώρα του ματς. Μάλιστα, κατά την διάρκεια της παραμονής τους στο ΟΑΚΑ δεν έδωσαν δικαίωμα σε κανέναν να τους πλησιάσει και να τους ρωτήσει το παραμικρό. Άνθρωποι που καθόντουσαν πολύ κοντά τους, υποστήριζαν πως ήταν “ψυχροί”, ακόμα και στο γκολ της ΑΕΚ.

Το αν φυσικά θα προχωρήσουν στην αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΑΕΚ κανείς δεν το γνωρίζει (εξελίξεις θα υπάρξουν τις προσεχείς ημέρες), ωστόσο όλα αυτά τα γεγονότα προκαλούν αρκετά αναπάντητα ερωτήματα στους ανήσυχους φίλους της ομάδας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε