Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Εγκαίνια με Σακίρα και γυμνόστηθη διαμαρτυρία! – Δείτε βίντεο

Μετά από τρία χρόνια το “Ολιμπίσκι” άνοιξε ξανά τις πύλες του με την Σακίρα να δίνει τον ρυθμό και την ακτιβιστική οργάνωση “FEMEN” να εκφράζει ξανά τις αντιρρήσεις της για το Euro 2012.

Η ανακατασκευή του κόστισε 320 εκατ. ευρώ και το αποτέλεσμα έκανε τους διοργανωτές υπερήφανους. Το στάδιο “Ολιμπίσκι”έβαλε τα γιορτινά του και επανασυστήθηκε στην Ευρώπη ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διοργανώσει η Ουκρανία μαζί με την Πολωνία. Την… κορδέλα έκοψε η Σακίρα με ένα φαντασμαγορικό σόου, ωστόσο για ακόμα μία φορά δεν έλειψαν οι αντιδράσεις.
Η ακτιβιστική οργάνωση “FEMEN”που έχει διαμαρτυρηθεί επανειλημμένως για το γεγονός που η διοργάνωση θα διεξαχθεί στην Ουκρανία, “χτύπησε” ξανά. Αρκετές γυμνόστηθες κυρίες εισέβαλαν στο “Ολιμπίσκι” και φώναξαν δυνατά τα πιστεύω τους. Η “FENEN” ζητάει η Πολωνία και η Ουκρανία να αρνηθούν τη νομιμοποίηση της πορνείας τις ημέρες των αγώνων και την πώληση οινοπνευματωδών ποτών στα γήπεδα. Στην περίπτωση που αγνοηθούν οι απαιτήσεις της κίνησης, οι FEMEN υπόσχονται στην UEFA πολλές εκπλήξεις κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Η Σακίρα, πάντως, δεν φανηκε να… ιδρώνει με όλα αυτά και συνέχισε το πρόγραμμα της μέχρι το τέλος.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε