Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Έγκλημα και… τιμωρία – Η ΑΕΚ “βαλτώνει”, ο ΟΦΗ “δαγκώνει”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι διοικούντες της ΑΕΚ άφησαν χωρίς κόσμο την ομάδα, ο Κώστας Μανωλάς την άφησε με 10 παίκτες και ο ΟΦΗ δεν συγχώρεσε. Ο Λόπεθ ισοφάρισε το γκολ του Λυμπερόπουλου και οι Κρητικοί έφυγαν με το βαθμό από το άδειο ΟΑΚΑ. Από ένα δοκάρι είχε η κάθε ομάδα.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Κωστένογλου: Βλέπουν την ΑΕΚ σαν…ομαδούλα!

Η αποβολή του Μανωλά στο 58′, τρία μόλις λεπτά μετά το γκολ του Λυμπερόπουλου άλλαξε την εικόνα του αγώνα και έδωσε την ευκαιρία στον ΟΦΗ να πάρει το βαθμό ενώ αν ο Σίσιτς ήταν πιο τυχερός οι Κρητικοί θα έπαιρναν και το τρίποντο.

Η ΑΕΚ αν και δεν είχε τον κόσμο στο πλευρό της μπήκε δυνατά στο ματς και κυνήγησε από την αρχή το γκολ.

Ο Βεζυρίδης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τον ΟΦΗ αφού αντέδρασε εξαιρετικά στο σουτ του Λεονάρντο (4′), στο σουτ του Σιαλμά (9′), στην κεφαλιά του Μανωλά (14′) αλλά κυρίως στη μεγάλη ευκαιρία του Λυμπερόπουλου στο 22′.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ έφυγε μόνος του απέναντι στον Βεζυρίδη αλλά ο έμπειρος πορτιέρο έπεσε στη γωνία του και απέκρουσε το πλασέ του “Λύμπε”.

Η Ένωση είχε τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο μέρος, έφτανε με ευκολία στην περιοχή του ΟΦΗ αλλά στην τελική προσπάθεια δεν τα κατάφερνε. Η μεγαλύτερη στιγμή της ήρθε στο 38′ όταν ο Λυμπερόπουλος πάσαρε στον Λεονάρντο αλλά ο Βραζιλιάνος σημάδεψε το δοκάρι του Βεζυρίδη.

Η μοναδική φορά που οι Κρητικοί έγιναν επικίνδυνοι ήταν στο 45′ όταν ο Λόπεζ πέρασε και τον Αραμπατζή αλλά το γύρισμα του δεν ήταν καλό.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ ήταν πιο αποτελεσματική. Στο 55′ ο Λεονάρντο σέντραρε και ο Λυμπερόπουλος με κεφαλιά σημείωσε το πέμπτο του φετινό γκολ στη Σούπερ Λίγκα.

Τα χαμόγελα των ανθρώπων της Ένωσης “πάγωσαν” τρία λεπτά μετά το γκολ όταν ο Μανωλάς τράβηξε τον Λόπεθ και ο Γιάχος του έδειξε σωστά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το αριθμητικό πλεονέκτημα έδωσε στον ΟΦΗ τη δυνατότητα να επιτεθεί. Στο 65′ ο Αραματζής απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Παπουλή όμως ένα λεπτό αργότερα δεν μπόρεσε να αντιδράσει στην κεφαλιά του Λόπεθ.

Ο Ισπανός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Σίσιτς, γράφοντας το 1-1. Η ΑΕΚ είχε πολύ δύσκολο έργο στη συνέχεια αφού ήθελε το τρίποντο όμως έπαιζε με 10 παίκτες.

Ο ΟΦΗ άγγιξε το 1-2 στο 81′ όταν ο Σίσιτς σούταρε, ο Αραμπατζής ακούμπησε τη μπάλα και αυτή σταμάτησε στοπ δοκάρι του.

Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με την ΑΕΚ να μην μπορεί να ανέβει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και τον ΟΦΗ να συνεχίζει την εντυπωσιακή του παρουσία στη Σούπερ Λίγκα.

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Αραμπατζής, Γεωργέας, Μανωλάς, Δέλλας, Καράμπελας, Βάργκας, Καφές, Λαγός (71′ Μπέλεκ), Σιαλμάς (60′ Μάκος), Λεονάρντο (85′ Τσίτας), Λυμπερόπουλος.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Βερόν, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Πίτσος (83′ Μπόντορ), Γεωργίου, Παπουλής (87′ Ζορμπάς), Μπούρμπος, Σίσιτς, Λόπεθ (93′ Βάντο), Λόπεζ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε