Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Έγραψε ιστορία με Μιραλάς η Έβερτον! (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

H Έβερτον συνέχισε την ξέφρενη πορεία της στην Πρέμιερ Λιγκ επικρατώντας με 3-0 εκτος έδρας της Σουόνσι με τον Κέβιν Μιραλάς να ξεκινάει βασικός και να σκοράρε το υπ΄αριθμόν 7.000 γκολ στην ιστορία του συλλόγου. “Όργια” από τον πρώην άσο του Ολυμπιακού που είχε και δοκάρι.

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού είχε εξαιρετική απόδοση μαζί με τον Βίκτορ Ανιτσέμπε ως επιθετικό δίδυμο και με τον Μαρουάν Φελαϊνί σε εξαιρετική μέρα, συνέχισαν την εντυπωσιακό ξεκίνημα της σεζόν για την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες. Το σκορ άνοιξε στο 22′ ο Νιγηριανός επιθετικός για να ακολουθήσει ο Βέλγος συμπαίκτης του στο 43′, με κεφαλιά μετά από τετ-α-τετ στο δοκάρι.

Ο Άνχελ Ράνχελ έχασε σωρεία ευκαιριών για να ξαναβάλει στο ματς τους γηπεδούχους, με το Μιραλάς να χάνει την ευκαιρία στο 2ο ημίχρονο να “σφραγίσει” τη νίκη των “ζαχαρωτών”, έχοντας νέο δοκάρι. Λίγο αργότερα αντικαταστάθηκε από τον Στίβεν Νέισμιθ κι ενώ η Σουόνσι είχε μείνει με 10 παίκτες λόγω αποβολής 12 λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς. Ο Φελαϊνί επιστέγασε τη φανταστική απόδοσή του με ένα γκολ στο 82′.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε