Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

“Είναι δυσαρεστημένος με την αμφισβήτηση ο Πρίγκιπας”

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα Πρίγκιπα που ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό, Βλάσης Τσάκας εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του Σουλτάν Μπιν Νασέρ Αλ Σαούντ για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται η πρόταση του…

Αυτός είναι ο Πρίγκιπας… φάντασμα!

Η ιστορία με την πρόταση του Πρίγκιπα για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει πολλά κενά και είναι λογικό όλοι να είναι επιφυλακτικοί.

Ο σημαντικότερος λόγος που ελάχιστοι πιστεύουν ότι υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον είναι ο τρόπος που κατατέθηκε η πρόταση, αλλά και οι αντιφάσεις στις οποίες έχει πέσει ο εκπρόσωπος του Πρίγκιπα, Βλάσης Τσάκας.

Ο ίδιος πάντως με δηλώσεις του στην Sportday επιμένει ότι σύντομα το θέμα θα κλείσει θετικά.

-Κύριε Τσάκα, έχετε ενημερωθεί από τον δικηγόρο του κ. Βαρδινογιάννη σχετικά με την εντολή για να βρείτε πληρεξούσιο δικηγόρο εντός 48 ωρών;
«Βεβαίως και είμαι ενήμερος. Με πήρε τηλέφωνο δικηγόρος του κ. Βαρδινογιάννη και αμέσως όρισα πληρεξούσιο δικηγόρο. Από σήμερα οι δυο τους θα είναι σε επαφή για να τελειώνει το deal και ο πρίγκιπας Σουλτάν να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά».

-Έχετε επικοινωνήσει ξανά με τον πρίγκιπα;
«Είμαι συνεχώς σε επικοινωνία με τον πρίγκιπα Σουλτάν και θέλω να σας πω κάτι. Γιατί υπάρχει όλη αυτή η δυσπιστία για έναν άνθρωπο με τεράστια οικονομική δύναμη; Δεν μπορώ να καταλάβω. Θέλω να μεταφέρω τη δυσαρέσκεια του πρίγκιπα Σουλτάν για όλα όσα γράφονται και λέγονται. Ο πρίγκιπας ενημερώνεται από τις ιστοσελίδες και δεν καταλαβαίνει γιατί γίνονται όλα αυτά. Ευτυχώς που τον είχα προετοιμάσει, διότι η δουλειά θα χαλούσε. Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει…».

-Στο βιογραφικό που στείλατε το όνομα του πρίγκιπα πάλι είναι διαφορετικό…
«Κοιτάξτε να δείτε. Ο πρίγκιπας έχει πάρα πολλά ονόματα, τα οποία δεν θα τα πω τώρα όλα μαζί. Τίποτα παραπάνω. Σας ευχαριστώ πολύ και θέλω να σας μεταφέρω ξανά τη δυσαρέσκεια του πρίγκιπα, αλλά και την αισιοδοξία μου για τη θετική έκβαση στην υπόθεση».


Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε