Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Είναι πολλά τα λεφτά Ρομάν

Είναι πολλά τα λεφτά Ρομάν

Ο Αμπράμοβιτς θα διαθέσει 100 εκ. λίρες για να ανανεώσει την εικόνα της Τσέλσι. Αφήνει τα πάντα στα χέρια του Αντσελότι. Ποια ονόματα έχει στην λίστα του ο Ιταλός.

Ο ιδιοκτήτης των “μπλέ” επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της ομάδας και συναντήθηκε με τον Ιταλό προπονητή της ομάδας, προκειμένου να συζητήσουν για τις μελλοντικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν.

Σύμφωνα με την βρετανική “The Sun”, ο Κάρλο Αντσελότι έχει ήδη μια λίστα με τα ονόματα που επιθυμεί να φέρει στο Λονδίνο και είναι, μεταξύ άλλων, οι: Τόρες, Μαϊκόν, Σέρχιο Αγκουέιρο, Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, ενώ ψάχνει και έναν τερματοφύλακα ισάξιο του Πέτρ Τσεχ, προκειμένου να έχει λύση, σε περίπτωση που χρειαστεί. Το όνομα του

“Ο Αμπράμοβιτς εμπιστεύεται απόλυτα τον Αντσελότι και θα του δώσει ο,τι χρειάζεται για να ξαναχτίσει την ομάδα. Εκτιμά ότι η ομάδα έχει περάσει στην στασιμότητα και πρέπει να μπεί νέο αίμα”, αναφέραν άνθρωποι του Ρώσου μεγιστάνα.

Ο Τζο Κόουλ αναμένεται να αποδεσμευτεί, ενώ και ο Νικολά Ανελκά θα πουληθεί, αν δεν συμφωνήσει στην επέκταση του συμβολαίου του, για ένα χρόνο. Το συμβόλαιο του Ντέκο αναμένεται να τερματιστεί, καθώς ο Πορτογάλος επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του και έκανε το σχετικό αίτημα στον προπονητή του. Παράλληλα, ελεύθεροι να ψάξουν για νέα ομάδα θα αφεθούν οι: Ιλάριο, Πάουλο Φερέιρα και Τζουλιάνο Μπελέτι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε