Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Είναι το κρύο… τσουχτερό – Όλα “ανοιχτά” για Ολυμπιακό!

Οι αξιωματούχοι της ΟΥΕΦΑ ενημερώθηκαν για τη θερμοκρασία (-22 βαθμοί) που επικρατεί στην περιοχή της Μόσχας, μετά την επίσκεψη των ανθρώπων του Ολυμπιακού, αλλά και των αντίστοιχων της Ρούμπιν. Μέσα στην ημέρα -πιθανότατα- η οριστική απόφαση για την διεξαγωγή την αναμέτρηση των δυο ομάδων, για τη φάση των “32” του Γιουρόπα Λιγκ.

 Επικοινωνία με αξιωματούχους της UEFAείχαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, αλλά και αυτοί της Ρούμπιν, προκειμένου να τους ενημερώσουν για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη Μόσχα.

Απόφαση για τη διεξαγωγή ή όχι του προγραμματισμένου, για την τρίτη αγώνα δεν πάρθηκε, κάτι το οποίο ενδέχεται να γίνει εντός της ημέρας (σε διαφορετική περίπτωση αυτό θα γίνει το πρωί του αγώνα).

Το κρύο στην Μόσχα είναι και την Δευτέρα… τσουχτερό (-22 βαθμοί) και παρότι το γήπεδο “Λουζνίκι” είναι σε καλή κατάσταση, παραμένει άγνωστο αν τελικά θα γίνει την Τρίτη το ματς για τη φάση των “32” του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι πολικές θερμοκρασίες προβληματίζουν την ΟΥΕΦΑ, αλλά και τους ανθρώπους των δύο ομάδων.

Για την ώρα τα σενάρια που παίζουν είναι να διεξαχθεί το ματς όσο το δυνατόν νωρίτερα, ακόμη και στις 13:00, ενώ είναι ανοιχτό (με μικρότερες πιθανότητες) και το ενδεχόμενο της αναβολής του.

Οι δύο ομάδες, πάντως, θα προπονηθούν κανονικά τη Δευτέρα και στη συνέχεια η ΟΥΕΦΑ θα επικοινωνήσει με τους ανθρώπους των συλλόγων για νέα ενημέρωση. Αν οι ομάδες διαπιστώσουν πως δεν θα επηρεαστεί δραματικά η απόδοση των παικτών, λογικά θα ανάψει και το πράσινο φως για να γίνει το παιχνίδι.

Το ταξίδι του Ολυμπιακού στην παγωμένη Μόσχα (VIDEO)

Αποφασίζουν για τον αγώνα του Ολυμπιακού

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε