Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Είπε “αντίο” ο Κάλα – “Φωνάζω ΑΕΚάρα”!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ισπανός αμυντικός αποχαιρέτισε την “Ένωση”  τονίζοντας πως θα είναι για πάντα στην καρδιά του, ενώ ευχαρίστησε τόσο τον Μανόλο Χιμένεθ όσο και τον Νίκο Κωστένογλου.

Η δήλωση του Χουάν Κάλα στην προσωπική του ιστοσελίδα στο διαδίκτυο:

«Οι αποχαιρετισμοί δεν είναι ποτέ εύκολοι. Όταν κάποιος αποχαιρετάει, αφήνει έναν τόπο. Ήρθε η ώρα να επιστρέψω στην πατρίδα μου και συγκεκριμένα τη Σεβίλλη, η οποία μου δίνει την ευκαιρία να επιστρέψω στο ισπανικό πρωτάθλημα. Είναι μία συναρπαστική πρόκληση και το πάθος που έχω δεν με αφήνει να πω όχι. Επιστρέφω στη Σεβίλλη.

Δεν μου αρέσει να πω αντίο, επειδή ακούγεται παντοτινό. Μέχρι τότε είναι μία έκφραση που θα καλύπτει τις μελλοντικές σχέσεις. Και δεν μπορώ να αφήσω την ΑΕΚ και να πω ένα “αντίο”.

ΑΕΚ, λέω αντίο, επειδή πάντα θα είσαι μαζί μου. Στο χώρο του ποδοσφαίρου καλείσαι να πάρεις γρήγορες αποφάσεις και είναι δύσκολες, αφού ψάχνει κάτι καλύτερο στην καριέρα σου. Το καλοκαίρι του 2011 ήταν κρίσιμη στιγμή για εμένα και η Αθήνα ήταν ο προορισμός μου. Και όλα ήταν καλά.

Μέσα στην ΑΕΚ, μεγάλωσα προσωπικά και επαγγελματικά. Έμαθα να έχω υπομονή, να παλεύω και μέσα από τη δουλειά μου πέτυχα σε αυτή την ομάδα. Κάτι που έγινε και σε αγωνιστικό επίπεδο. Τώρα είναι ένας διαφορετικός Χουάν Κάλα. Δεν εννοώ καλύτερος, αλλά ναι έχω μάθει περισσότερα από την πίστη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, πρώτα ο Μανόλο Χιμένεθ και μετά ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος με συμπεριέλαβε στις επιλογές του. Σας ευχαριστώ…

Ο πρόεδρος (σ.σ.: Σταύρος Αδαμίδης) μου είπε ότι είναι ΑΕΚ είναι μία μεγάλη οικογένεια. Και έτσι είναι. Χάρη σε όλους τους υπαλλήλους της ομάδας, ειδικά την Βάσω, την μεταφράστριά μου, με βοήθησε να ενσωματωθώ στην ΑΕΚ. Ευχαριστώ, επίσης, για τη μεταχείριση, όχι μόνο για την οικογένειά μου και για τους γονείς μου, οι οποίοι ερχόντουσαν συχνά στην Αθήνα. Η ΑΕΚ είναι ένας σπουδαίος σύλλογος.

Και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς της ΑΕΚ. Για την ζεστασιά και την υποστήριξή τους σε κάθε αγώνα. Ήταν μία ένδειξη αγάπης για μία ομάδα που θα είναι πάντα μέσα μου. Ξέρω ότι η ζωή συνεχίζεται, θα περάσουν αρκετοί παίκτες, η ομάδα και οι οπαδοί είναι εκείνοι που μετρούν στην τελική.

Το μόνο που μπορώ να φωνάζω είναι: ΑΕΚάρα!!!».

Με Μάκο στο ντέρμπι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε