Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Είπε το “ναι” και έρχεται ο Ουρτάδο! – Τελειώνουν Μαρέσκα και Όσκαρ

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Μόισες Ουρτάδο, καθώς ο αρχηγός της Εσπανιόλ απάντησε θετικά στην πρόταση των “ερυθρόλευκων” και αναμένεται στην Αθήνα για να παρουσιαστεί μαζί με τους Νέμεθ, Πάντελιτς και Φούστερ. Τελειώνει ο Μαρέσκα, ακολουθεί ο Όσκαρ.

Μετά από 17 χρόνια στην Εσπανιόλ ο Ουρτάδο αφήνει την Βαρκελώνη για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Πλέον απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του 29χρονου χαφ στους Πειραιώτες, οι οποίοι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου αντάλλαξαν τα απαραίτητα έγγραφα με την Εσπανιόλ.
 
Από την Ισπανία έγιναν γνωστές κάποιες λεπτομέρειες του συμβολαίου. Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για τριετές συμβόλαιο με κυμαινόμενες ετήσιες απολαβές: 900.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο, 1 εκατ. ευρώ τον δεύτερο και 1,1 εκατ. ευρώ τον τρίτο.
 
Σκοπός της διοίκησης του Ολυμπιακού είναι να παρουσιαστούν όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα μαζί. Γι’ αυτό το λόγο η πιθανότερη μέρα για να γίνει αυτό είναι η Τετάρτη.
 
Με τον Ουρτάδο, κατά πάσα πιθανότητα συμπληρώνεται το “ερυθρόλευκο” ρόστερ, ωστόσο τίποτα δεν πρέπει να αποκλείεται, ειδικά μετά την απόφαση να λυθεί η συνεργασία με τον Μαρέσκα.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει ραντεβού και με τον Όσκαρ. Για τον Όσκαρ έχουν ενδιαφερθεί κάποιες ομάδες της πατρίδας του, ωστόσο καμία δεν δείχνει ικανή να του προσφέρει τα χρήματα που του δίνει ο Ολυμπιακός.

Στο πλαίσιο αυτό, οι ερυθρόλευκοι έχοντας την πίεση του χρόνου (31 Αυγούστου εκπνέει η μεταγραφική περίοδος) θα συζητήσουν μαζί του το ενδεχόμενο να τον αφήσουν άμεσα ελεύθερο, καθώς δεν υπολογίζεται από τον προπονητή των Πειραιωτών, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε