Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Εισαγγελική επιχείρηση για τους στημένους αγώνες

Εισαγγελική επιχείρηση για τους στημένους αγώνες
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 13.05.2010 | 21:43
Πρώτη δημοσίευση: 13.05.2010 | 21:43

Άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου όσων εμπλέκονται σε ύποπτα ματς επιθυμεί ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, που ζήτησε την συνεργασία των “ισχυρών” του ποδοσφαίρου.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Κωνσταντίνος Σιμιτζζόγλου στη συνάντηση που είχε με τους Νικόλα Πατέρα, Σταύρο Αδαμίδη, Πάτρικ Κομνηνό και Γιώργο Λούβαρη. Ο αθλητικός εισαγγελέας εξέφρασε μία μικρή δυσαρέσκεια που δεν έδωσε το παρών ο Σωκράτης Κόκκαλης και παραδέχθηκε πως το έργο του είναι δύσκολο στην προσπάθεια να βρει την άκρη στο νήμα με τους στημένους αγώνες.
 
Η απόφαση που έχει παρθεί, είναι να ανοιχτούν αρχικά οι τραπεζικοί λογαριασμοί και να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο όλων όσων εμπλέκονται με διάφορους τρόπους στην υπόθεση των στημένων αγώνων. Με αυτό τον τρόπο, οι εισαγγελικές αρχές θα επιχειρήσουν να βρουν και να συλλέξουν στοιχεία, ώστε ακολούθως να κληθούν τα φυσικά πρόσωπα να καταθέσουν. Ο Κώνσταντίνος Σιμιτζόγλου γνωρίζει πως κανείς δεν πρόκειται να παραδεχθεί ανάμιξη στην υπόθεση και για αυτόν τον λόγο πιστεύει πως χρειάζονται αυτά τα δραστικά μέτρα για να βρεθούν οι ένοχοι.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο