Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Εισβολή οπαδών Ηρακλή στην ΕΤ3 – Καταγγελίες και επεισόδια

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η κατάσταση στον Ηρακλή έχει φτάσει στο απροχώρητο. Επεισόδια στην πορεία των φίλων της ομάδας που κατέληξε στο στούντιο της ΕΤ3, με τον πρόεδρο της διοίκησης του πρωτοδικείου, Γιάννη Τάκη να καταγγέλει τον Αντώνη Ρέμο…

Αφορμή για τον ξεσηκωμό των οπαδών του γηραιού αποτέλεσε το νέο “όχι” της ΕΠΟ στην αδειοδότηση της ομάδας. Ο Ηρακλής κινδυνεύει να μην εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα αφού για δεύτερη φορά ο φάκελος που κατέθεσε ήταν ελλιπής.

Η πορεία ξεκίνησε από το Κατσάνειο με προορισμό τα στούντιο της ΕΤ3. Στη διαδρομή οι εξαγριωμένοι οπαδοί έσπασαν τζαμαρίες, με το μουσείο αθλητισμού να “πληρώνει τη νύφη”.

Εν συνεχεία έφτασαν στο κτίριο του κρατικού καναλιού και διέκοψαν τη ροή του προγράμματος και συγκεκριμένα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Ο πρόεδρος της διοίκησης του πρωτοδικείο, Γιάννης Τάκης, κατηγόρησε ανοιχτά τον Αντώνη Ρέμο για εγκατάλλειψη της ομάδας στο έλεος της, ενώ προχώρησε στην ακόλουθη τοποθέτηση:

“Εκτιμούμε ότι ο Ηρακλής ζει μια δύσκολη στιγμή γιατί δεν αντιμετωπίζεται όπως του αρμόζει. Ο Ηρακλής εδώ κι ένα μήνα έχει διοίκηση, μετά τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, τον Αντώνη Ρέμο που τον εγκατέλειψε.

Αντιμετωπιζόμαστε σαν να μην υπάρχουμε. Σήμερα πήγαμε για τρίτη φορά στην επιτροπή. Δεν φταίει βέβαια η επιτροπή. Οι προηγούμενες διοικήσεις κώφευαν. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια να τα καταφέρουμε. Ο Ηρακλής εγκαταλείφθηκε από την διοίκηση. Ο Ηρακλής δεν είναι μαγαζί να αλλάξεις μαρκίζα, τραγουδίστριες και να πάει καλά.

Είναι εμπαιγμός απέναντι στον Ηρακλή, δεν επιθυμούμε να αντιμετωπιζόμαστε έτσι. Θα συνεχίσουμε με αγώνες μέχρι να δικαιωθούμε. Υπάρχουν κανονισμοί. Τον φάκελο αδειοδότησης, έστω και με καθυστέρηση τον ολοκληρώσαμε. Να κριθούμε όπως κρίνονται όλοι. Νιώθουμε όμηροι. Για μας ο φάκελος είναι εντάξει, πληρέστατος όπως όλων των ομάδων.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε