Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Είχε… Ράγιος στις καθυστερήσεις – Εξασφάλισε την Ευρώπη ο Αστέρας!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με τέρμα του Ράγιος στις καθυστερήσεις, ο Αστέρας Tρίπολης επικράτησε εντός έδρας του Πανθρακικου με 1-0 και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα πλέι οφ κι έτσι -για δεύτερη σερί χρονιά- την ευρωπαϊκή του… παρουσία τη νέα σεζόν.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Έκλεψε τις εντυπώσεις ο Πανθρακικός στο πρώτο μέρος, αφού αγωνίστηκε σαν να ήταν αυτός ο γηπεδούχος. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ψηλά και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες στην εστία των Αρκάδων, που έδειξαν επηρεασμένοι από τις απουσίες των Ράγιος και Ντε Μπλάσις (ούτε ο Φραγκουλάκης, ούτε ο Ναβάρο μπόρεσαν να κρατήσουν την μπάλα).

Καλύτερες ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους από τους Μουνάφο (16′) και Τζανή (44′). Απ΄την άλλη, ο Αστέρας κατάφερε να ισορροπήσεις για περίπου ένα δεκάλεπτο το παιχνίδι (25′-35′) το παιχνίδι (ο Τσιώλης έκανε αρκετές εσωτερικές αλλαγές για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του), χωρίς όμως να απειλήσουν την εστία του Κουτσόπουλου.

Ο τεχνικός των Αρκάδων προχώρησε σε αλλαγές με την έναρξη της επανάληψης, προκειμένου να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του… κάτι που το κατάφερε. Με την είσοδο των Ράγιος και Κάφα ο Αστέρας έγινε το “αφεντικό” του αγώνα, χάνοντας μάλιστα μεγάλη ευκαιρία στο 55′ με τον Λένσε. Το… κλειδί για την άμυνα του Πανθρακικού είχε τελικά ο Ράγιος, που με σουτ στις καθυστερήσεις, έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους.

Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Πιπίνης, Φορμίκα, Αλβάρες, Σέτι (46’ Ράγιος), Φραγκουλάκης (69’ Καλαντζής), Ναβάρο, Κοντοές (46’ Κάφα), Λέντσε. 

Στον πάγκο: Μπαντής, Μπακασέτας, Γιαλούσης, Έγκον. 

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Σερφά, Ντιόγκο (86’ Μελίσσης), Λαδάκης (81’ Κοντογουλίδης), Μουνάφο, Τζάνης, Μίνγκας, Λουσέρο (74’ Σκλιοπίδης), Μακρυδημήτρης. 

Στον πάγκο: Βρονταράς, Μπονγκ, Χρήστου, Γωνιάδης. 

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων) 
Βοηθοί: Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Βέρρης (Λέσβου) 
Γήπεδο: «Θ. Κολοκοτρώνης»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε