Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Είχε κοινοτικό διαβατήριο ο Λέτο-Δεν το γνώριζε ο Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Παναθηναϊκός έσπευσε να λύσει τη συνεργασία της με τον Σεμπάστιαν Λέτο για να αδειάσει θέση ξένου και να έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Καζιγιάμα, όμως κάτι τέτοιο δεν ήταν απαραίτητο.

Όπως αποκαλύπτει το GOAL, ο Αργεντινός πριν από ένα μήνα κέρδισε μία σημαντική δικαστική μάχη και κατάφερε να εξασφαλίσει κοινοτικό διαβατήριο, κάτι που ο Παναθηναϊκός δεν το γνώριζε.

Ο παίκτης ήταν χολωμένος με τη συμπεριφορά των ανθρώπων της ομάδας και γι’ αυτό δεν είπε το παραμικρό. Αν οι “πράσινοι” είχαν ενημερωθεί τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά.

Ο Παναθηναϊκός αναγκάστηκε να συμφωνήσει με τον Λέτο να του καταβάλει ως το Δεκέμβριο του 2013 το 1,1 εκ. ευρώ που του οφείλει ενώ αν δεν είχε την πίεση του χρόνου θα μπορούσε να περιμένει τη νέα σύμβαση μεταξύ των παικτών και της Σούπερ Λίγκας που αναμένεται να ορίζει ότι για οφειλές άνω των 50.000 ευρώ οι δόσεις θα είναι τουλάχιστον 30!

Εκτός αυτού ο Αργεντινός βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδα του εξωτερικού και δεν αποκλείεται αν οι “πράσινοι” περίμεναν λίγο ακόμη να μπορούσαν να τον πουλήσουν έστω με λίγα χρήματα λόγω του τραυματισμού του.

Παρελθόν και ο Χριστουδολόπουλος από τον Παναθηναϊκό

“Ναυάγησε” του Παπαδόπουλου στον Παναθηναϊκό

Ο Σπυρόπουλος στην Ιταλία, ο Κοντοές στην Παιανία!

Ο Σπυρόπουλος τους πρόλαβε – Πάει για υπογραφές στην Ιταλία

Προχωράνε τα “διαζύγια” με Βύντρα, Χριστοδουλόπουλο και Σπυρόπουλο

Η “άκαρπη” συνάντηση με Βύντρα και ο χρόνος που…πιέζει!

Αλλαγές στη σύνθεση της “πράσινης” ΠΑΕ

Βαζέχα: Δεν θα διστάσω να δεχτώ πρόταση απ΄τον Παναθηναϊκό

Επιτέλους νίκη! – Πέρασε από το Περιστέρι ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε