Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Εκδικάστηκε η έφεση του Παναθηναϊκού: Αβάσταχτη η ποινή

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Για επεισόδια που έκαναν άτομα άσχετα με τον Παναθηναϊκό έκανε λόγο ο δικηγόρος της ΠΑΕ στην αγόρευση του κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της έφεσης των πράσινων.

Δεν υπογράφουν τον διακανονισμό οι παίκτες του Παναθηναϊκού!

Ο Γιάννης Κάρμης, ζήτησε από τους δικαστές να εξετάσουν και πάλι την ποινή που επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό την οποία χαρακτήρισε αβάσταχτη και άδικη.

Στην αγόρευση του τόνισε: “Πρόκειται για μία εσφαλμένη, άδικη και εξοντωτική απόφαση. Τηρηθήκαν στο ακέραιο όσα μας ζητήθηκαν ως ΠΑΕ και η αντικειμενική ευθύνη κάμπτεται από την πλήρη αδυναμία να αντιμετωπίσει αυτά τα φαινόμενα. Τα επεισόδια έγιναν από αντιεξουσιαστές και μπαχαλάκηδες, άτομα που δεν είχαν σχέση με την ομάδα. Ακόμη και ο Ολυμπιακός μας ευχαρίστησε για τη φιλοξενία. Δεν θα πρέπει να πέσει βαρύς ο πέλεκυς μόνο πάνω στον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που η ίδια η αστυνομία δήλωσε αδυναμία να ελέγξει την κατάσταση. 

Δεν είναι νόμιμη η επιβολή δύο ποινών για το ίδιο αδίκημα Από τη στιγμή που συγχωνεύονται τα πρόστιμα να συγχωνευτούν και οι ποινές.”

Ο δικηγόρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επικαλέστηκε και το δεδικασμένο του αγώνα Κυπέλλου μεταξύ Εθνικού Αστέρα και ΠΑΟΚ, όπου οι γηπεδούχοι δεν τιμωρήθηκαν με αφαίρεση βαθμών και στο επόμενο πρωτάθλημα. 

Οι πράσινοι έχουν τιμωρηθεί πρωτόδικα για τα επεισόδια στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό με αφαίρεση τριών βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα, 2 από το επόμενο, με τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, πρόστιμο 252.500 ευρώ, αλλά και με μηδενισμό στο ματς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε