Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Εκδίκηση με τριάρα – Ο Αστέρας “καθάρισε” τον Ατρόμητο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το… κάστρο της Τρίπολης παραμένει απόρθητο. Με τους Ράγιος, Ναβάρο να κάνουν πολύ καλό ματς οι “Αρκάδες” επικράτησαν με 3-0 του Ατρόμητου, έκαναν το 5 στα 5 εντός έδρας και πήραν εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό τους στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Πρώτη ήττα εκτός έδρας για τους Περιστεριώτες.

Το LIVE του αγώνα

Παρά τη δυνατή βροχή οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Τρίπολης το απόγευμα της Δευτέρας απόλαυσαν ωραίο ποδόσφαιρο για 45 λεπτά και είδαν την ομάδα τους να μετατρέπει μία δύσκολη αποστολή σε άνετη νίκη.

Οι γηπεδούχοι δεν μπήκαν καλά στο παιχνίδι και κινδύνευσαν στο 13΄όταν μετά το φάουλ του Πίτου Γκαρσία η μπάλα χτύπησε στο χορτάρι και σταμάτησε στο δοκάρι του Φούλοπ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, όμως, ο Μπαρτολίνι σηκώθηκε ψηλότερα απ΄όλους στο κόρνερ και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Από εκεί και έπειτα οι παίκτες του Τσιώλη ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να αυξήσουν το προβάδισμα τους στο 25΄. Ο Ράγιος βρήκε με υπέροχη πάσα του Ναβάρο, ο οποίος από κοντά πλάσαρε στην εστία του Ιτάνζ. Το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις πριν την ανάπαυλα αλλά τα σουτ των Ντε Μπλασις στο 33΄ και Ράγιος στο 39΄σταμάτησαν στα δοκάρια του Ιτάνζ.

Το ματς ουσιαστικά τελείωσε στο 57΄ με ένα υπέροχο γκολ. Ο Ράγιος έβγαλε ξανά εξαιρετική ασίστ και ο Ναβάρο με φανταστική λόμπα “κρέμασε” τον Ιτάνζ. Στη συνέχεια και παρά τις αλλαγές του Μπάγεβιτς ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να απειλήσει και το 3-0 έμεινε μέχρι το τέλος. Ενδεικτικό της τραγικής εμφάνισης των Περιστεριωτών είναι πως δέχθηκαν τρία γκολ, ενώ σε 10 αγωνιστικές μέχρι τώρα είχαν 5 τέρματα παθητικό.

Ο Ατρόμητος έμεινε στους 17 βαθμούς, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης πήγε στους 20, μόλις έναν βαθμό πίσω από τον 3ο Πανιώνιο τον οποίο υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική.

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Ουσέρο (82’ Ουσέρο), Φραγκουλάκης (54’ Κουρμπέλης), Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Γκάμπριελ (75’ Καλαντζής), Ναβάρο

Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας (57’ Μπρίτο), Δημούτσος, Καραγκούνης (77’ Μπέλιτς), Πίτου Γκαρσία (68’ Σουμπίνιο), Καραμάνος, Κούτσι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε