Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Εκκαθαρίσεις στον Παναθηναϊκό – Βύντρα και Χριστοδουλόπουλος στη μαύρη λίστα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες για τον Παναθηναϊκό αφού ο Γιάννης Αλαφούζος έχει πάρει την απόφαση να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές. 6 παίκτες βρίσκονται στη μαύρη λίστα αν και δεν είναι εύκολο να αποχωρήσουν όλοι από την ομάδα.

Οι “πράσινοι” μπαίνουν σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο αφού η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των γιορτών τους δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσουν στις αλλαγές που θέλουν.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε τον Χουάν Ραμόν Ρότσα για τις προθέσεις του και τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η προσπάθεια για να αποδεσμευτούν παίκτες που δεν έχουν ικανοποιήσει με την απόδοσή τους.

Ο Αντώνης Πετρόπουλος αναμένεται να είναι ο πρώτος που θα ενημερωθεί. Το συμβόλαιο του Έλληνα επιθετικού ολοκληρώνεται τον Δεκέμβρη οπότε η περίπτωση του είναι η πλέο εύκολη. Ήδη η ΑΕΚ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για συμβόλαιο 1,5 χρόνου.

Ο Μπουμσόνγκ μετά και τα όσα έγιναν στην προπόνηση πριν το ματς με τη Βέροια θεωρείται ξένο σώμα. Το θέμα είναι πόσο χρήματα θα πρέπει να δώσει ο Παναθηναϊκός για να τον αποδεσμεύσει.

Ο Λέτο ενημερώθηκε να αναζητήσει ομάδα αφού οι “πράσινοι” δεν μπορούν να κάνουν άλλη υπομονή, περιμένοντας την επιστροφή του Αργεντινού στην ενεργό δράση.

Στη μαύρη λίστα του Αλαφούζου είναι οι Βύντρα, Χριστοδουλόπουλος και Φορναρόλι. Οι 2 πρώτοι που έχουν και από τα υψηλότερα συμβόλαια στην ομάδα δεν έχουν ικανοποιήσει με την απόδοσή τους αλλά το να φύγουν δεν είναι καθόλου εύκολο αφού είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τα χρήματα που δικαιούνται.

Ο Φορναρόλι δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί ως δανεικός. Θέμα υπάρχει και με τον Σπυρόπουλο αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι προτεραιότητα του Γιάννη Αλαφούζου.

Το θέμα είναι τι θα συμβεί αν αποχωρήσουν όλοι αυτοί. Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκρηση 1 ή 2 παικτών εκτός του Καζιγιάμα που έχει ήδη υπογράψει.

Οι υπόλοιπες θέσεις θα καλυφθούν από την ομάδα νέων.

Φερέιρα: Τα έβαλα με το σύστημα στην Ελλάδα

Παίρνει…σκούπα ο Αλαφούζος

Κλήθηκε για… εξηγήσεις ο Ρότσα από Αλαφούζο

Μέτοχοι Παναθηναϊκού προς Πρίγκιπα: Ό, τι επιθυμεί ο Υψηλότατος!

Αυστηρή ανακοίνωση από Αλαφούζο: Κάθαρση στον Παναθηναϊκό!

Απάντησε ο Πρίγκιπας – Θετικός ο Φαϊζάλ στο…κάλεσμα των μετόχων

Το “πράσινο” ντεμπούτο ενός μεγάλου σκόρερ (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Θα πάρει… κεφάλια ο Αλαφούζος – “Κράξιμο” στην επιστροφή

Τρία και λίγα Ολα-ήταν – Η Βέροια διέσυρε τον Παναθηναϊκό

Επίθεση Αλαφούζου σε Πρίγκιπα και Μαρινάκη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε