Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Έκλεισαν στόματα, Λεβαδειακός-ΑΕΚ:0-0

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Τελικά οι παίκτες της ΑΕΚ έπαιξαν το ματς στα ίσια στη Λιβαδειά και απέσπασαν τον βαθμό της ισοπαλίας, που ίσως “καταδικάσει” τον Λεβαδειακό σε υποβιβασμό. 

Η ομάδα της Λιβαδειάς ήθελε όσο τίποτα τη νίκη και γι ‘ αυτό μπήκε στον αγώνα δυναμικά. Ο Αγκάλι στο 6ο λεπτό βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Σάχα, αλλά ο Σάχα ήταν σε ετοιμότητα. Στο 15ο λεπτό ήταν η σειρά της ΑΕΚ να απειλήσει με κεφαλιά του Καφέ, αλλά ο Βαγέχο απέκρουσε τη μπάλα. Στο 20’ η Λιβαδειά με την κεφαλιά του Ταραλίδη ήρθε και πάλι στο προσκήνιο, αλλά το 0-0 δεν άλλαξε. Στο δεύτερο ημίχρονο το “σκηνικό” δεν άλλαξε ιδιαίτερα, αλλά η “ένωση” μπήκε λίγο πιο δυναμικά, με το Νέμεθ, ο οποίος στο 49ο λεπτό έκανε ένα σούτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα από το αριστερό παραθυράκι του Βαγέχο. Στο 80ο λεπτό σωστά ακυρώθηκε γκολ του Μπούσι, ως οφσάιντ.

Χυδαίες ύβρεις από τον Γιάννη Κομπότη

Περίπου 200 οπαδοί της ΑΕΚ που βρέθηκαν στην πόλη, εγκλωβίστηκαν από δυνάμεις των ΜΑΤ, καθώς η αστυνομία δεν τους επέτρεψε να μπούν στο γήπεδο. 

Λεβαδειακός-ΑΕΚ(LIVE)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Λόπεζ Βαγιέχο, Μουλόπουλος, Κόλτζος, Μασάδο, Ζησόπουλος, Ταραλίδης (79′ Μπούσι), Γκονζάλες (69′ Γκονζάλες), Μπεγκόνια (65′ Αμπουμπακαρί), Μπάρκογλου, Ναπολεόνι, Αγκάλι
ΑΕΚ: Σάχα, Καφές, Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Τζιμπούρ (90+ Χέρσι), Μαντούκα (79′ Μπλάνκο), Μάκος, Μανωλάς, Νέμεθ (62′ Λαγός), Γεωργέας, Γκέντσογλου

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε