Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Έκλεισε Τζιόλη-Αμπντούν ο Ολυμπιακός – Υπέρβαση για τον Μακούν

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Έντονη είναι η μεταγραφική κινητικότητα τις τελευταίες ώρες στον Πειραιά. Οι “ερυθρόλευκοι” συμφώνησαν με τον Αλέξανδρο Τζιώλη και τον Τζαμέλ Αμπντούν και το μόνο που μένει για να ολοκληρωθεί το ρόστερ είναι οι ανακοινώσεις και ο… Μακούν.
Βαλβέρδε και Μαρινάκης αποφάσισαν προ λίγων ημερών την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών και ήδη οι δύο πιάνουν λιμάνι. Αρχικά ο Αλέξανδρος Τζιόλης ο οποίος συμφώνησε με τους “ερυθρόλευκους” για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές τις 500.000 ευρώ.
 
Συμβόλαιο τριετούς διάρκειας θα υπογράψει με τον Ολυμπιακό και ο Τζαμέλ Αμπντούν με την Καβάλα να βάζει στα ταμεία της περίπου 500.000 ευρώ.
 
Πλέον για να ολοκληρωθεί το ρόστερ μένει η απόκτηση του βασικού αμυντικού χαφ. Στον Ολυμπιακό θέλουν να κλείσουν το μεταγραφικό παζάρι με μία κίνηση που θα συνδυάζει ουσία και εντυπωσιασμό και ο Ζεάν Μακούν φαντάζει ιδανική περίπτωση. Ωστόσο η περίπτωση του διεθνή Καμερουνέζου μέσου δεν είναι εύκολη. Η Άστον Βίλα βρίσκεται συνεχώς σε διαπραγματεύσεις με τους Πειραιώτες με το θέμα μέχρι στιγμής να… σκαλώνει στην ρήτρα που θα μπει ώστε ο Ολυμπιακός να αγοράσει τον παίκτη το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε