Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

“Έκλεισε στην ΑΕΚ ο Βάργκας” – “Θέλει να έρθει στην Ένωση ο Ταμούδο”

Ο μάνατζερ του Κολομβιανού μέσου επιβεβαίωσε πως υπάρχει συμφωνία με την Ένωση, την ίδια ώρα που ο εκπρόσωπος του Ταμούδο δήλωσε πως ο πελάτης του θέλει να έρθει στους “κιτρινόμαυρους” αρκεί βέβαια η Ένωση να τον ικανοποιήσει οικονομικά.
Ο εκπρόσωπος του 31χρονου μέσου, Ντάνιελ Κόμπα, τονίζει με δηλώσεις του χαρακτηριστικά στην εφημερίδα “Sportday ότι έρθει σε πλήρη συμφωνία με την ΑΕΚ και έρχεται για να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους “κιτρινόμαυρους”.
 
“Υπάρχει προφορική συμφωνία και είμαστε σε αναμονή της γραπτής πρότασης της ΑΕΚ. Το θέμα είναι τυπικό. Ήδη ο παίκτης μαζεύει τα πράγματά του και την Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή θα ταξιδέψει στην Αθήνα για τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές. Το μόνο που απομένει τώρα είναι να λύσει το συμβόλαιό του με την Αλμερία, αλλά δεν θα υπάρξει πρόβλημα με αυτό. Απλώς περιμέναμε να συμφωνήσει με κάποια ομάδα για να αποδεσμευτεί. Θα υπογράψει συμβόλαιο για ένα χρόνο”, δήλωσε.
 
Όσον αφορά την περίπτωση του Ραούλ Ταμούδο, ο μάνατζερ του μίλησε στην ίδια εφημερίδα, τονίζοντας πως η ΑΕΚ παραμένει…. ζωντανή στο κυνήγι του πελάτη του, επισημαίνοντας πως η Ένωση θα πρέπει να τον ικανοποιήσει οικονομικά.
 
“Ο Ταμούδο θέλει να παίξει στην ΑΕΚ, έχει μιλήσει και με τον Χιμένεθ, αλλά δεν θα αρχόταν μόνο γι αυτό. Του αρέσουν και η ιστορία της ομάδας, η Αθήνα . Είμαστε σε διαπραγματεύσεις και κοιτάμε αν μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία στο οικονομικό.
 
Όσο δεν υπογράφει σε ομάδα εννοείτε πως η ΑΕΚ έχει πιθανότητες, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα. Το θέμα χειρίζεται συνεργάτης μου. Δεν μπορώ να πω αν είναι κοντά στην ΑΕΚ ή κάποια άλλη ομάδα. Εξετάζουμε τα δεδομένα και στο τέλος θα αποδεχτούμε την καλύτερη πρόταση”.
 
Οι απαιτήσεις του Ταμούδο ανέρχονται το λιγότερο σε 350.000 ευρώ τον χρόνο, με τον ποδοσφαιριστή να μην έχει σκοπό να κατέβει κι άλλο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε