Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Έκλεισε το…καρέ – Άνετη πρόκριση για τον Αστέρα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 3-1 του Πλατανιά και με δύο νίκες προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Ο Ουσέρο μετά την κάθετη πάσα του Ντε Μπλάσις άνοιξε το σκορ στο 38΄, ομως ο Πλατανιάς απάντησε στην ακριβώς επόμενη φάση με τον Γιακουμάκη να κερδίζει το πέναλτι από τον Μπαρτολίνι και τον Μιρτσέτα να ευστοχεί από την άσπρη βούλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας ανέβασε την απόδοση του και όλα απλοποιήθηκαν όταν μπήκαν στον αγώνα οι Ναβάρο και Ράγιος. Η μεσοεπιθετική γραμμή των Αρκάδων βρήκε τη φυσιολογική της ροή και ο Ντε Μπλάσις με κοντινή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ναβάρο διαμόρφωσε το 2-1 στο 65′.

Ο Αστέρας δεν κατέβασε ρυθμό και μετά από καταπληκτική ασίστ του Ουσέρο στον Καλαντζή έφτασε στο θριαμβευτικό 3-1 στο 88΄.

Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης):
Μπαντής, Γιαλούσης (72’ Κοντοές), Φορμίκα, Χουανίτο, Μπαρτολίνι, ‘ Αλβάρεζ, Ουσέρο, Κάφα (57’ Ράγιος), Ντε Μπλάσις, Έγκον (57’ Ναβάρο), Καλαντζής.

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης):
Κηπουρός, Αργυρόπουλος (62’ Τσοντάκης), Κουρτεσιώτης, Τζανής, Ποτουρίδης, Στόλερ, Δέντσας, Ονιέμα, Γιακουμάκης, Μιρσέτα, Γιάννου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε