Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

“Έκλεψε” τον βαθμό στις καθυστερήσεις ο ΟΦΗ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μπορεί ο Πανθρακικός να ήταν καλύτερος στην έδρα του ΟΦΗ, αλλά το τέρμα του Περογαμβράκη στο 90′ έδωσε την ισοπαλία στους Κρητικούς (1-1) και τους… γλύτωσε από την δεύτερη διαδοχική εντός έδρας ήττα τους στο πρωτάθλημα. Παραμένουν ισόβαθμες οι δύο ομάδες στη 10η θέση.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Ο ΟΦΗ ήταν αντιμέτωπος με την τρίτη συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα, όμως η… χρυσή αλλαγή του Νίκου Αναστόπουλου, Αλέξανδρος Περογαμβράκης τον γλίτωσε από τα χειρότερα, αφού οι Κρητικοί παρουσίασαν το κακό πρόσωπο των τελευταίων αγώνων.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στο πρώτο μέρος, με την καλύτερη φάση του 45λέπτου να ανήκει στον Πανθρακικό με το δοκάρι του Δημήτρη Παπαδόπουλου (10′), ο οποίος έγινε στο ημίχρονο αναγκαστική αλλαγή.

Πάντως, και χωρίς τον πρώτο τους σκόρερ στο παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 53′, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαϊρουά. Οι παίκτες του ΟΦΗ ανέβασα την απόδοση τους στην συνέχεια (κάποιοι από αυτούς τα… άκουσαν και από τον κόσμο) και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Περογαμβράκη (90′).

Ο Πανθρακικός έτσι μετράει 8 βαθμούς στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, ενώ οι Ηρακλειώτες επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο συνεχόμενες ήττες.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Βερόν Σαρ, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης (55′ Ζορμπάς), Παπάζογλου, Ζαχαράκης, Λαμπρόπουλος (81′ Περογαμβράκης), Ιωαννίδης (55′ Βιτώρος), Σόουζα, Σίσιτς.
 
Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Στάθης, Βαϊρουά (62′ Μουναφό), Καστσελάν, Παπαδόπουλος (46′ Κυβελίδης), Λουσέρο, Σερφά, Μπαϊκαρά (69′ Μίνγκα), Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Σκλιοπίδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε