Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Έκοψαν την πίτα στον Παναθηναϊκό – Στην ομάδα το φλουρί

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και άπαντες στις δηλώσεις  του εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την κατάκτηση του τίτλου.

Χάνει και Λεβαδειακό ο Λέτο

Καραγκούνης, Βύντρα, Πετρόπουλος, Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Ιωαννίδης, Κατσουράνης, Μπουμσόνγκ, Μαρίνος, Λαγός, Ζέκα, Κουίνσι, Τοτσέ, Χριστοδουλόπουλος, Μπίεσμιρ, Νίνης Σαριέγκι, Ρούντολφ, Καπίνο, Λέτο, Βιτόλο, Μαυρίας και Σεϊταρίδης από πλευράς παικτών έδωσαν το παρών, όπως βέβαια και ο Ζεσουάλντο Φερέιρα.

Στις δηλώσεις του παίκτες αλλά και μέλη της διοίκησης εξέδρασαν την πίστη τους για την κατάκτηση του τίτλου.

Τα πέντε φλουριά κέρδισαν: η ομάδα, ο Σεντρίκ Καντέ, ο νεαρός Κάσας, ο συνεργάτης του Φερέιρα, Ρουίς Σίλβα και ο Ορέστης Καρνέζης. Οι τυχεροί θα παραλάβουν δώρα και όχι χρηματικό ποσό.

Μίμης Δομάζος: “Θα χαρούμε στο τέλος της χρονιάς. Δεν υπάρχει δύσκολο ματς, αν ο Παναθηναϊκός είναι όπως πρέπει, θα περάσει και από τη Λιβαδειά. Όταν ψηφιστεί ο νόμος, όλα θα τελειώσουν.”
 
Βασίλης Κωνσταντίνου: “Είναι μια μέρα όπως όλες οι άλλες, αλλά εμείς τη ζούμε ιδιαίτερα και διαφορετικά, γιατί η πορεία μας κάνει χαρούμενους”.
 
Ματίας Μπίεσμιρ: “Είχαμε μια δύσκολη σειρά συνεχόμενων αγώνων, αλλά πήγαμε καλά σε αυτό το διάστημα.”
 
Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ: “Σε 3-4 εβδομάδες θα είμαι έτοιμος. Το καλό είναι ότι δεν είχαμε απώλειες.”
 
Βίκτορ Βιτόλο: “Είναι ιδιαίτερη μέρα για τον Παναθηναϊκό. Είναι σημαντικό το ματς με τον Λεβαδειακό.”
 
Χάρης Μαυρίας: “Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και θα πάνε όλα καλά. Εχουμε συναντήσει και αλλού άσχημες καιρικές συνθήκες και τα έχουμε πάει καλά.”
 
Σίλβα Κλέιτον: “Έχουμε δρόμο ακόμη. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, τον χρειαζόμαστε. Είναι πολύ σημαντικό το ματς με τον Λεβαδειακό. Πρέπει να μπούμε αποφασιστικά για να το κερδίσουμε.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε